Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Το «who is who» του 25άχρονου ληστή της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό- Ο αδελφός του έγκλειστος για συμμέτοχη στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και οι γονείς του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΣπΦ

Ο Φοίβος- Χαρίσης Πούλος, κατάδικος για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Ο 25άχρονος τηρεί αρνητική στάση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών, ενώ ο συνεργός του αναζητείται ως δράστες της ένοπλης ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αδελφός του Φοιβου Χαρίση- Πούλιου, 27, κατάδικος για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Πυρετό Λάρισας με συμμετοχή στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», γιος του Γιώργου Χαρίση, συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και της επίσης υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή -υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας- Ουρανίας Πουλιου είναι ο 25άχρονος δράστης της ένοπλης απόπειρας ληστείας σε υπαλλήλους χρηματαποστολής εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (10/05-10.30).


Ο Φοίβος- Χαρίσης Πούλος, κατάδικος για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Σύμφωνα με πήγες της ΕΛΑΣ, ο 25άχρονος επιχείρησε να διαφύγουν με κλεμμένη μηχανή η οποία λόγω βλάβης ακινητοποιήθηκε. Στην καταδίωξη που ακολούθησε ο δεύτερος συνεργός του, κατάφερε να διαφύγει. Ο 25άχρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής ενω εξετάζεται απο την Αντιτρομοκρατική ενώ το όπλο που έφερε στην κατοχή του, έχει αποσταλεί στη ΔΕΣ για βαλλιστική ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.
 Έρευνα γίνεται και για την εξακρίβωση της ταυτότητας του συνεργού τους καθώς διερευνάται αν η απόπειρα ληστείας σχετίζεται με προπαρασκευαστικες «ενέργειες» προκειμένου να… ενισχυθεί το «επαναστατικό ταμείο» των τρομοκρατών οι οποίοι σε σύμπραξη με κακοποιούς του κοινού ποινικού δρουν σε κακουργηματικές ενέργειες.

 nantiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 «Χτύπησαν» χρηματαποστολή στην Γεωπονική - Άγρια καταδίωξη στην Ιερά Οδό Γρίφος η ληστεία: Νέα γενιά των Πυρήνων ή κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου; Συναγερμός στην αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.