Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Μόσχα: Οι καλλονές Ρωσίδες στρατιωτίνες εντυπωσίασαν στην Κόκκινη Πλατεία την «Ημέρα της Νίκης» (φωτό, βίντεο) ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ


Σείστηκε η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας στην ετήσια παρέλαση για τους επίσημους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου και έλαμψε απο το κάλλος των Ρωσίδων στρατιωτίνων που παρέλασαν και αυτές μαζί με τους άνδρες συναδέλφους τους.

Πρόκειται για την 72η επέτειο της νίκης της Ρωσίας επί των Γερμανών Ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την επίσημη παράδοσή τους στον Ιωσήφ Στάλιν μετά από σκληρές μάχες τεσσάρων ετών – ήταν η τετραετία που θεωρείται ως η πιο αιματηρή στη σύγχρονη ιστορία.
Η Ημέρα της Νίκης καθιερώθηκε από τον ίδιο τον Στάλιν, αποτελεί όμως μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να επιδείξει τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στον υπόλοιπο κόσμο.
Απολαύστε τις Ρωσίδες στρατιωτίνες, που θα έμπαιναν στην πρώτη γραμμή αν η Ρωσία δεχόταν επίθεση.
rvs1
rvs2
rvs3
rvs4
rvs5

Στην πρόβα τζενεράλε παρήλασαν και βαρέα άρματα, μερικά εκ των οποίων στολίστηκαν με σημαίες της κομμουνιστικής περιόδου, ενώ κυμάτιζαν λάβαρα με το σοβιετικό σφυροδρέπανο.
rvs7
rvs8

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.