Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΧΑΝΙΑ: ΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΕΟΥΣ, ΣΕΞ, ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Κ@@ΛΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ - ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ! Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

ΕΦΤΑΣΕ και στην ΕΛΛΑΔΑ! ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ σε νηπιαγωγείο στα ΧΑΝΙΑ! «Σεξ, γεννητικά όργανα και κ@λες… Που καταντήσαμε με τον κ@λοΣΥΡΙΖΑ!!!» – EΞΑΛΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ!

nipiagogeio «Eίδα την εκπομπή του Βελόπουλου που σε είχε καλεσμένο και σχολιάζατε την τωρινή Ευρώπη που δείχνουν στα νηπιαγωγεία πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου και έχουν τσουλήθρες σε σχήμα πέους.

Ο Βελόπουλος έλεγε ότι θα έρθουν αυτά τα ξεφτιλίκια και εδώ εώς το 2020! Δυστυχώς σιγά σιγά έχει έρθει αυτό το πράγμα ήδη στα Χανιά.
Διαβαζα προχθές ένα άρθρο σε χανιώτικο site ότι δασκάλες και δάσκαλοι στο πνευματικό κέντρο Χανίων σε παιδάκια νηπιαγωγειου έκαναν μάθημα σεξουαλικού περιεχομένου.
Αυτο βγήκε στην φόρα όταν κάποιες μαμαδες διαπίστωσαν στα παιδάκια τους και ειδικά σε αγοράκια να κάνουν άσεμνες χειρονομίες όπως π.χ. να πιάνουν τα γεννητικα τους όργανα και να λένε ασεμνα λόγια προφανώς κ@ύλα μου κτλ κτλ.
Που καταντησαμε με αυτόν τον κ@λο ΣΥΡΙΖΑ και τα συστηματα τους.Ακομα δεν τους φαγαμε να ξεβρωμίσει ο τόπος με τους ανώμαλους τους προδότες? Βεβαιως οι γονείς θα προβούν σε μήνυση παντος υπευθύνου εκεί στο σχολειο!»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 makeleio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ “ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ… «ΔΙΑΛΕΞΗ» ΣΤΟ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.