Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Συνελήφθη 54χρονος στου Ζωγράφου για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση! Τα πλησίαζε με αφορμή το σκυλάκι και έλεγε ότι είναι καθηγητής…

apoplanisi1_593_355
Συνελήφθη στου Ζωγράφου 54χρονος για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πήγαινε στα πάρκα της περιοχής με ένα σκυλάκι και προσέγγιζε ανήλικα
αγόρια και κορίτσια. Αρχικά με αφορμή το σκυλάκι, τα πλησίαζε και τους έλεγε πως είναι καθηγητής.

Έπιανε κουβέντα με τα παιδιά και προσπαθούσε να τα παρασύρει στο διαμέρισμά του στου Ζωγράφου με το πρόσχημα πως ήθελε να τους κάνει μάθημα. Στο Α/Τ Ζωγράφου είχαν κάποιες σχετικές καταγγελίες. Τον έπιασαν τη στιγμή που είχε προσεγγίσει δύο ανήλικα παιδιά σε πάρκο στου Ζωγράφου.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί (να παρουσιάζεται στο τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες).
Την συνολική έρευνα για τις ασέλγειες που έχει διαπράξει σε βάρος ανηλίκων, έχει αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αναμένονται μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.