Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ… ΠΡΟΒΑΤΑ! Ανοιξε κτηνοτροφική μονάδα με 1.000 ζωντανά!

architectural-details-on-old-bank-building-americus-georgia-usa-103582260-576db5d33df78cb62c749797 Στροφή 180 μοιρών στην καρριέρα του έκανε άλλοτε ισχυρός τραπεζίτης που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα… πρόβατα.Εδώ και καιρό, ο κτηνοτροφικός τομέας κέρδισε το πρώην ανώτατο τραπεζικό στέλεχος, που είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος σε ιστορικό πιστωτικό ίδρυμα, το οποίο  σήμερα έχει  συγχωνευθεί με άλλη συστημική τράπεζα.

Ο ίδιος είχε έρθει στο παρελθόν στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς η ενασχόληση του με το τραπεζικό σύστημα τον έφεραν αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.
Η κτηνοτροφική του μονάδα βρίσκεται στο Μάνεσι Αργολίδας και σήμερα εκτρέφει 1.000 πρόβατα.
Πρόκειται για μονάδα που συνεχώς βελτιώνεται και σε μερικούς μήνες θα γίνει καθετοποιημένη μονάδα στην παραγωγής γάλακτος και του κρέατος,  αφού μεγαλώσει  στο τριπλάσιο το κοπάδι.
Το πιο εντυπωσιακό είναι το όραμα του πρώην τραπεζίτη τον ενστερνίστηκαν και τρία πρώην στελέχη της τράπεζας που συμμετέχουν δυναμικά στη λειτουργία της  κτηνοτροφικής μονάδας.
Έγκυρες πηγές λένε όμως ότι η ενασχόλησή του με την κτηνοτροφία δεν θα φέρει τα αναμενόμενα  στο πρώην τραπεζικό στέλεχος, καθώς η επιχείρηση καταγράφει ζημιές σε ημερήσια βάση καθώς τα κόστη είναι  υψηλότερα σε σχέση  με τα έσοδα που έχει η μονάδα  από την πώληση του γάλακτος.
Πάντως η δραστηριότητα του τραπεζικού στελέχους με την κτηνοτροφική  παραγωγή είναι μία πάρα πολύ καλή απάντηση στο υπάρχον πολιτικό  σύστημα  και στους πολιτικούς  που με την πρώτη ευκαιρία  παροτρύνουν τους νέους να ασχοληθούν  με τον πρωτογενή τομέα.
Όμως οι φορολογικές συνθήκες  που ισχύουν στη χώρα  μας για τους αγρότες αλλά και τα κόστη πρώτων υλών όπως είναι οι ζωοτροφές δεν αφήνουν  περιθώρια επιβίωσης σε μία κτηνοτροφική μονάδα.
Το τραπεζικό  στέλεχος που άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, πολύ  γρήγορα  θα απογοητευθεί  λένε  κτηνοτρόφοι, που όπως λένε  οι ίδιοι  πολύ θα ήθελαν να κάνουν τον τραπεζίτη.

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.