Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τι το έκανες το CD, Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Το... "έφαγε"!Όπως το "έφαγε" και το ζεύγος Πάνου και Τζούλης Καμμένου! Τι σχέση έχει ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ;;;;; ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!! (Μέρος Β΄)



Να διαβάζεις τα τεκμήρια και να σε πιάνει σύγκρυο... οργή, αγανάκτηση και αηδία...
Ν' αναρωτιέσαι αν αυτή λέγεται "Δικαιοσύνη", ή ένας ΟΧΕΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Να νοιώθεις την οργή να ξεχειλίζει και να θες να κρεμάσεις όντως από την γλώσσα όλους αυτούς που από θέση ισχύος και εξουσιας, παριστάνουν τους ηθικούς και τους "ευαίσθητους"!
Τους... "νόμιμους και τους ... ηθικούς"!





Και ν' αναρωτιέσαι... ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, τελικά;;;



Κατανοώ και την οργή και την αγανάκτηση, αλλά ακόμα και την φρασεολογία του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.
Την κατανοώ απόλυτα...
Όταν κρατάς στα χέρια σου τέτοια στοιχεία - φωτιά, όταν επτά χρόνια πριν τα έχεις καταθέσει στην Εισαγγελέα Δαφθοράς (εδώ, μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε... για την ... "αδιάφθορη" εισαγγελέα), όταν τα έχεις γνωστοποιήσει στο ΛΑΜΟΓΙΟ που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και στην δικηγόρο σύζυγό του και όλοι αυτοί τα έχουν κάνει... γαργάρα, όταν μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, όπως την χαρακτηρίζει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, έχουν καταστέψει και εσένα αλλά και την οικογένειά σου, τρελλαίνεσαι...

Και να 'ρχονται και κάτι δημοσιοκάφροι σαν την "εφημερίδα" "Δημοκρατία" του Γιάννη Φιλιππάκη και κάποιοι bloggerάδες τύπου hellasforce και να σε αποκαλούν... "Προδότη"!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΙ;
ΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ!
Αλήθεια, με τι... αντίτιμο;;; 

Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα ξεσπάσει η οργή των ΕΛΛΗΝΩΝ... (πάντα μιλώ για το μικρό ποσοστό που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γι αυτό το βοθρόλημμα που λέγεται... "ελληνικός λαός")

Γιατί όταν ξεσπάσει η οργή,  όλος αυτός ο συρφετός της εξουσίας, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης...
Γιατί είναι ο συρφετός, που πίνει για δεκαετίες, το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα στοιχεία που παραθέτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, είναι αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά.

ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΦΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΡΕ!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ = ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Πάντα μιλώ για την πλειοψηφία της "δικαιοσύνης", γιατί υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές, αλλά τρέμουν την εισαγγελική Μαφία. 

Ακολουθεί, μια μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο για κάποια από τα... "μπουμπούκια" που εμπλέκονται και τα παραθέτω.

Το Πρώτο Μέρος, θα το βρείτε εδώ 



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ.1 Και μην βρεθεί κανείς, να ξαναρωτήσει, αν τα στοιχεία τα είχε πάει στην Δικαιοσύνη ο Χατζησάββας... γιατί αποδεικνύεται πως έπραξε όλα τα νομιμα δέοντα και η "δικαιοσύνη", οι πολιτικοί και οι αρμόδιες Υπηρεσίεςπου τα έλαβαν, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!
by ANTI300

 kerberos-hellas


ΒΟΜΒΑ : Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; 

 

 


Η ζωή μου έχει αποδείξει περισσότερο από μία φορά ότι έχει τους τρόπους της για να εκδικείται, να διαλύει τους μύθους περί αδιάφθορων καλή ώρα σαν και της κυρίας Ελένης Ράικου Εισαγγελεύ Διαφθοράς, να εξευτελίζει υπερφίαλους ψεύδους και αλαζόνες όπως τον κάθε Πάνο Καμμένο, να επιβάλλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες» περί αδέκαστης Δικαιοσύνης μέχρι και στον τελευταίο Καστανά.




Τι Το Έκανες Το CD Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Μέρος α 
by ANTI300 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.