Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός

Χανιά: Καταδικάστηκε ο βοσκός που σκότωσε με καραμπίνα 2 σκυλιά στο χωριό Κουφός
Με ποινή φυλάκισης 18 μήνες - με τριετή αναστολή -  καταδίκασε σήμερα 31 Μαρτίου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον άνδρα που στις 27-3-2017 πυροβόλησε δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία ζούσαν στο χωριό Κουφός, πέταξε τα σώματα τους σε χαντάκι με αποτέλεσμα το ένα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ το δεύτερο εξέπνευσε λίγο αργότερα σε κτηνιατρείο.

Το δεύτερο θύμα...
Τον δράστη είδαν να πετάει τα πτώματα των ζώων αμέσως μετά τον πυροβολισμό τους Φινλανδοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία και έτσι έγινε η σύλληψη του.
Εκτέλεσε αυτά τα πλάσματα που φρόντιζαν οι Φινλανδοί.
Για το έγκλημα θυμίζουμε ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» από τους αυτόπτες μάρτυρες και όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος του Έφη Τσεκμέζογλου μετά την καταδίκη - που αφορά και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας - αναμένεται η βεβαίωση του διοικητικού προστίμου των 60.000 ευρώ σε βάρος του δράστη από το Αστυνομικό Τμήμα Αλικιανού. Ο καταδικασθείς κατά τη διάρκεια της δίκης δήλωσε αθώος και κατέθεσε ένσταση σε βάρος της πρωτόδικης καταδίκης.

 zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.