Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Σε «κλοιό» η Βάρκιζα - «Μπλόκο» της αστυνομίας στις κόντρες Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΣ

Σε «κλοιό» η Βάρκιζα - «Μπλόκο» της αστυνομίας στις κόντρες

Έλεγχο σε όλα τα  σπορ αυτοκίνητα και μηχανές που πλησιάζουν - Δύο προσαγωγές -μέχρι τώρα - Γερανοί μεταφέρουν δίκυκλα

Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή έχει μετατραπεί η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο αποψινό ραντεβού των....κόντρακηδων.

Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακριβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού για απόψε στις έντεκα το βράδυ.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που καταφθάνουν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μεταφέρουν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας όπου λιώνουν τα πέλματα των ελαστικών τους στην άσφαλτο αδιαφορώντας για τη ζωή του αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.