Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Λευκά Κράνη: Η αλήθεια για τους “διασώστες” τζιχαντιστές συνεργάτες της Αλ Κάιντα ΗΠΑ-ΗΒ και το τσογλάνι τους Σώρος πίσω από τις ΜΚΟ στην Συρία.


Ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας που εργάζονται στην Συρία και βοηθούν στον πόλεμο – Τα Λευκά κράνη- κατηγορούνται ότι κάνουν προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης του Ασάντ και επίσης ενθαρρύνουν την άμεση ξένη επέμβαση στη χώρα.
apokalyptikoΣε ένα άρθρο για τον 21st Century Wire news service, η δημοσιογράφος και ακτιβιστής η Vanesse Beeley λέει ότι τά Λευκά κράνη χρησιμοποιούν την τακτική της αναζήτησης και διάσωσης των θυμάτων για να κατηγορούν τον Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ, και για να βοηθήσουν τους τρομοκράτες.
white-helmet-infographic-2-620x352
Η επίσημη ιστοσελίδα των Λευκών κράνων λέει ότι οι εθελοντές της έχουν ήδη βοηθήσει περισσότερα από 20.000 άτομα από τις κακουχίες των πολεμικών συγκρούσεων, προσθέτοντας ότι ο οργανισμός λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της αλληλεγγύης και της αμεροληψίας που αναφέρονται στο διεθνή οργανισμό πολιτικής άμυνας.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Beeley, τα Λευκά κράνη και οι άλλες ΜΚΟ, όπως το Syrian Observatory for Human Rights, χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν την πολιτική της Δύσης στον εξοπλισμό και την υποστήριξη της εξέγερσης στη Συρία.
Η Vanesse Beeley μίλησε με τους δημοσιογράφους του Σπούτνικ ονόμασε τις ρίζες ιδρύσεως των Λευκών κράνων: «αν κοιτάξετε τη δημιουργία τους το 2013, έγινε δυνατή με τη χρηματοδότηση από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Συριακή αντιπολίτευση.
«Τα Λευκά κράνη κατηγορούν την κυβέρνηση Ασαντ και ενθαρρύνουν την άμεση ξένη επέμβαση”. Αυτό δήλωσε ένα ηγετικό στέλεχος των ΛΚ σ’ ενα πρόσφατο άρθρο που γράφτηκε στην Washington Post. Τα ΛΚ είναι επίσης πολύ δραστήρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την πολύ ενεργή παρουσία τους στο Twitter, Facebook κ.λπ., είπε η Beeley.

Τα «Λευκά Κράνη» του Σόρος και ο «βρώμικος» ρόλος τους στην αποσταθεροποίηση της Συρίας

White helmets agents in Syria
Η οργάνωση «Λευκά Κράνη» (White Helmets) πλασάρεται στα διεθνή ΜΜΕ ως η Συριακή Πολιτική Προστασία (ή Πολιτική Άμυνα), δηλαδή ως εκείνη η οργάνωση διασωστών και πυροσβεστών που τρέχουν μέσα σε χαλάσματα και πυρκαγιές, ύστερα από βομβαρδισμούς ή άλλες φονικές επιθέσεις, και διασώζουν τραυματίες αμάχους στις πόλεις της Συρίας.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη πολυδιαφημισμένη οργάνωση δεν έχει καμία σχέση με το συριακό κράτος, ούτε δημιουργήθηκε από Σύρους ακτιβιστές.
Τα «Λευκά Κράνη» δημιουργήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ το 2013.
Εθελοντές πολίτες, από περιοχές της Συρίας που είχαν καταλάβει οι «επαναστάτες μετριοπαθείς» ισλαμιστές, πληρώθηκαν για να μεταβούν στην Τουρκία όπου έλαβαν κάποια εκπαίδευση σε επιχειρήσεις διάσωσης.
James Le Mesurier-British agent in Syria
Το όλο πρόγραμμα διεύθυνε ο μισθοφόρος Τζέιμς Λε Μεσουριέρ (James Le Mesurier), πρώην Βρετανός στρατιωτικός και νυν ιδιώτης «εργολάβος» (οι εργολαβίες του είναι στρατιωτικής μισθοφορικής φύσεως) με έδρα το Ντουμπάι.
Αφού ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην Τουρκία, επέστρεψαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως διασώστες στις εμπόλεμες ζώνες.
Σύντομα όμως αυτή η οργάνωση διασωστών έγινε παρακλάδι του Μετώπου Αλ Νούσρα, όπως ονομάζεται η Αλ Κάιντα στη Συρία, με πεδίο δράσης στη βορειοδυτική χώρα, στις περιοχές των επαρχιών Ιντλίμπ και Χαλεπιού που ελέγχονταν από τους τζιχαντιστές.
Ότι τα «Λευκά Κράνη» είναι διασώστες στις υπηρεσίες των τρομοκρατών έχει καταγγελθεί από πολλές ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές.
Ωστόσο, τα περισσότερα δυτικά μέσα αποκρύπτουν την αλήθεια και τους παρουσιάζουν ως ήρωες.
Βεβαίως τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν αφήνουν αμφιβολίες για τις σχέσεις τους με τους τρομοκράτες. Να θυμάστε λοιπόν, ότι την επόμενη φορά που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε για τα «Λευκά Κράνη», ότι είναι οι διασώστες της Αλ Κάιντα που πετάνε τα πτώματα των νεκρών αντιπάλων συμπατριωτών τους στα σκουπίδια…

Όλη η δομή της οργάνωσης του Σόρος «Λευκά Κράνη»

Ένα εξαιρετικό βίντεο και μια απεικόνιση που δείχνουν και ενημερώνουν με ασφάλεια για το τι κρύβεται πίσω από την οργάνωση του Σόρος στην Συρία »λευκά κράνη», φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το dioptranews.

 CIA, Εγγλέζοι πράκτορες, εβραϊκές μυστικές υπηρεσίες, όλα τα »καλά»παιδιά μαζί, για να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ. Δεν είναι τυχαίο, πως η ρωσική πολεμική αεροπορία, κάθε λίγο και λιγάκι, χτυπά τα διαρκώς μετακινούμενα στρατηγεία της οργάνωσης του Σόρος.

 tanea-diaspora.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.