Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ο μυστικιστικός αριθμός 7 πίσω από το χτύπημα στη Συρία - ΟΤΑΝ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΒΙΝΤΕΟ

Ο μυστικιστικός αριθμός 7 πίσω από το χτύπημα στη Συρία

Η απόφαση του Τραμπ να χτυπήσει τη Συρία την 77η μέρα της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, μόνο τυχαία δεν είναισύμφωνα με μελετητές της Βίβλου στις ΗΠΑ, κι εκπληρώνει τη βιβλική προφητεία:

 Ησ. 17,1            Ἰδοὺ Δαμασκὸς ἀρθήσεται ἀπὸ πόλεων καὶ ἔσται εἰς πτῶσιν,
Ησ. 17,1             Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη.
Ησ. 17,2            καταλελειμμένη εἰς τὸν αἰῶνα, εἰς κοίτην ποιμνίων καὶ ἀνάπαυσιν, καὶ οὐκ ἔσται ὁ διώκων.
Ησ. 17,2            Θα ενκαταλειφθή από τους άνθρωπους και θα μείνη έρημος δια παντός. Ως μάνδρα ποιμνίων θα χρησιμοποιηθούν αι περιοχαί της, όπου θα αναπαύωνται πρόβατα, και δεν θα υπάρχη κανείς να τα εκδίωξή από εκεί.
Ησ. 17,3            καὶ οὐκέτι ἔσται ὀχυρὰ τοῦ καταφυγεῖν Ἐφραίμ. καὶ οὐκέτι ἔσται βασιλεία ἐν Δαμασκῷ, καὶ τὸ λοιπὸν τῶν Σύρων ἀπολεῖται· οὐ γὰρ σὺ βελτίων εἶ τῶν υἱῶν Ἰσραὴλ καὶ τῆς δόξης αὐτῶν· τάδε λέγει Κύριος σαβαώθ.
Ησ. 17,3            Δεν θα είναι πλέον η Δαμασκός οχυρά πόλις. δια να καταφεύγη εκεί το βασίλειον των Ισραηλιτών. Δεν θα βασιλεύση πλέον ως πρωτεύουσα λαών η Δαμασκός και το υπόλοιπον μέρος του συριακού κράτους θα εξολοθρευθή. Διότι συ, ω Δαμασκός, δεν είσαι βέδαια καλύτερη από τους 'Ισραηλιτας και την δόξαν αυτών, οι οποίοι εν τούτοις δια τας αμαρτίας των κατεστράφησαν. Αυτά λέγει ο Κυριος των Δυνάμεων.
 77 ημέρες μετά την ορκωμοσία του, ο Τραμπ ως ο πρόεδρος του ισχυρότερου έθνους στη Γη, έδωσε εντολή  πυραυλικής επίθεσης  εναντίον στρατιωτικών στόχων στη Συρία. Την πρώτη ημέρα της θητείας του, ο Τραμπ ήταν ακριβώς 70 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών. Την ημέρα που το Ισραήλ επανασυστάθηκε ως έθνος, ήταν ακριβώς 700 ημερών.
 Στις 14/5/2018 το Ισραήλ θα έχει συμπληρώσει επισήμως 70 χρόνια ύπαρξης ως κράτος. Το 70 μ.Χ., το Ισραήλ καταστράφηκε από τους Ρωμαίους και ο Ναός του Σολομώντος σωριάστηκε σε ερείπια, ακριβώς όπως ο Ιησούς είπε ότι θα συμβεί.
Αν αφαιρέσουμε το 70 μ.Χ. από το 2018 μ.Χ μας μένει το 1948 μ.Χ. το έτος ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.
 Μία από τις πολλές προεκλογικές υποσχέσεις που Τραμπ ήταν ότι θα μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ, από την τρέχουσα θέση της στο Τελ Αβίβ, σε νέα θέση στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το νόμο του 1995. Με τον τρόπο αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
 Η Ιερουσαλήμ θα αποτελέσει επίκεντρο σκληρών μαχών. Οι Εβραίοι την θέλουν, ο Αντίχριστος θέλει σε αυτή να στεφθεί βασιλιάς. Οι Παλαιστίνιοι πάντα απορρίπτουν τη λεγόμενη λύση των δύο κρατών, επειδή η λύση αυτή απαιτεί, η Ιερουσαλήμ και το Όρος του Ναού να μείνουν στο Ισραήλ και οι μουσουλμάνοι δεν το θέλουν αυτό. Θέλουν κι αυτοί την Ιερουσαλήμ, που την θεωρούν δική τους αγία πόλη.
 Είναι γνωστή η σημασία του αριθμού 7 για τους Εβραίους. Ας θυμηθούμε την αναφορά της Λαγκάρντ σε ομιλία της σχετικά με το ΔΝΤ και τις περίεργες αναφορές της στην μυστικιστική δύναμη του αριθμού 7!
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.