Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…. !!! Πρώην Πρωθυπουργός εσπευσμένα στoν TYMBO TΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!


Ο Καραμανλής και οι κρύπτες της Αμφίπολης Αν και η Αμφίπολη απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από τη γενέτειρα των Καραμανλήδων Πρώτη Σερρών και περίπου τρία χρόνια από τις εκπληκτικές ανασκαφές που εντυπωσίασαν όλον τον πλανήτη, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αποφάσισε τώρα να την επισκεφθεί για πρώτη φορά. Μια επίσκεψη επίσημη, αφού προηγουμένως ειδοποίησε και το υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να είναι εντάξει με τα πρωτόκολλα.
Γιατί όμως ο κ. Καραμανλής αποφάσισε τώρα να πάει στην Αμφίπολη; Ρώτησα τους «κύκλους» του (γιατί ο ίδιος ως γνωστόν δεν πολυμιλάει) και αυτοί έδωσαν τις παρακάτω εξηγήσεις, τις οποίες ευθύς αμέσως σας μεταφέρω: Πρώτον, θέλει να δει τι γίνεται εκεί, αφού άλλοι (όπως η κυβέρνηση Σαμαρά) έδωσαν τόσο μεγάλη σημασία και άλλοι (όπως ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ) πήγαν να υποβαθμίσουν τα ευρήματα.
Δεύτερον, πληροφορήθηκε από «Το Βήμα της Κυριακής» ότι έχουν ανακαλυφθεί εκεί ορισμένες κρύπτες που ίσως κρύβουν σπουδαία μυστικά και πάει να μάθει τι συμβαίνει.
Τρίτον, το έργο των ανασκαφών πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ας μην ξεχνάμε ότι κύριος διαχειριστής του στην περιοχή θα είναι ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας (γνωστός καραμανλικός).

ΒΗΜΑτοδότης 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.