Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Νασράλα: O Nετανιάχου ικέτευσε τον Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο κατά ΙSIS και Αl Nusra ……που οι μέρες τους είναι μετρημένες στη Συρία..

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ESQWA……
..
O ΓΓ Ηezbollah ο Sayyed Hassan Nasrallah δήλωσε σε λόγο του σήμερα ότι « η Daech και η alNosra υφίστανται μια συντριπτική ήττα στο Ιράκ και ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες στη Συρία , γνωρίζοντας ότι η τελευταία αναμένεται να κερδίσει μια αποφασιστική νίκη κατά του αμερικανοσιονιστικού σχεδίου ».

Υπογράμμισε ότι αυτή η  » ήττα έσπρωξε το Netanyahu να πάει στη Ρωσία και να ικετεύσει τον Πούτιν να σταματήσει τη μάχη κατά της  Daech και της alNosra, γιατί αυτή η ήττα είναι αυτή του σιονιστικού σχεδίου μέσα στην περιοχή  » προσθέτοντας ότι  » τα χρήματα που χρηματοδότησαν τον πόλεμο είναι καθαρά αραβικά  ».
Αναφερόμενος στην έκθεση της ESQWA ,που κατηγόρησε το Ισραήλ ότι ασκεί ρατσισμό και επιβάλει στον παλαιστινιακό λαό το καθεστώς του apartheid, χαιρέτισε »την ευγενική και γενναία θέση της διευθύντριας αυτού του Ινστιτούτου των Ηνωμένων Εθνών τη Rima Khalaf , που αρνήθηκε ν΄αναδιπλωθεί στη θέληση των ΗΠΑ και της σιονιστικής όπως είπε οντότητας. Αυτή αρνήθηκε ν΄αποσύρει την έκθεσή της και γι αυτό θυσίασε τη θέση της που αναμφίβολα ήταν η κύρια αιτία της παραίτησης της.  « .
Εδώ και κάποιες ημέρες υπενθύμισε μια εξειδικευμένη  των Ηνωμένων Εθνών δημοσίευσε μια έκθεση που κατηγορούσε τη σιονιστική οντότητα για apartheid, ρατσισμό και καταπίεση.. Οι ΗΠΑ κι η σιονιστική οντότητα είπε σύντομα ζήτησαν την καταδίκη της έκθεσης ασκώντας πίεση άνευ προηγουμένου στο ΓΓ του ΟΗΕ για να τον εξαναγκάσουν ν΄αποσύρει την έκθεση.. Στην αρχή ο ΓΓ του ΟΗΕ διατεινόταν ότι δεν έλαβε γνώση εγκαίρως αυτής της έκθεσης πριν τη δημοσιοποίηση της Έπειτα οι ΗΠΑ απείλησαν ότι θα κόψουν τη χρηματοδότηση της ESQWA και τότε ο ΓΓ ζήτησε την απόσυρση της έκθεσης εκτός από την πρόεδρο της ESQWA, τη Rima Khalaf που αρνήθηκε να το κάνει και παρουσίασε την παράιτησή της. Αυτό είναι πανομοιότυπο σενάριο με αυτό που συνέβη με την έκθεση που κατήγγειλε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από τη Σ Αραβία στην Υεμένη….
Είμαστε απέναντι σε 2 περιπτώσεις : πρώτα ο ΟΗΕ εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά μια οργάνωση εμπύρετη, εύθραστη, αναποτελεσματική και ταπεινωμένη υπό την απόλυτη υποταγή στη θέληση των ΗΠΑ.Αυτή η οργάνωση είναι ανίκανη να υπερασπιστεί  τους καταπιεσμένους λαούς και επομένως δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,για ν΄απελευθερώσει κρατουμένους για να βοηθήσει το παλαιστινιακό λαό ν΄ανακτήσει τη γη του ..
Δεύτερον μια γυναίκα αράβισα θυσίασε το πόστο της στερήθηκε το μισθό της και αναμφίβολα τη μόνη πηγή εσόδων της για να υιοθετήσει μια θέση  γενναία.Αρνήθηκε ν΄αναδιπλωθεί στη θέληση των ΗΠΑ και της σιονιστικής οντότητας είπε. Την χαιρετίζω και τη συγχαίρω ανέφερε….al manar 18/3/17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.