Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Τον πλάκωσε το τρακτέρ του και ειδοποίησε μόνος του για βοήθεια!


Άγιο είχε 77χρονος στην Παλαιοκερασιά Στυλίδας, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την...
ώρα που εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του και κατάφερε να ειδοποιήσει μόνος του την αστυνομία!

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δεύτερας (20/3) λίγο μετά τις 11, με τον 77χρονο να βρίσκεται στα χωράφια του και να ψεκάζει με το τρακτέρ του. Σε απότομο σημείο ο γεωργικός ελκυστήρας ανετράπη και ο άτυχος 77χρονος βρέθηκε από κάτω του.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν το γεγονός ότι το βυτίο με το ψεκαστικό συγκράτησε το βαρύ όχημα και όπως φαίνεται ο ηλικιωμένος γεωργός τη γλύτωσε με μερικά σπασμένα πλευρά και κόψιμο στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εντυπωσιακό είναι ότι ο 77χρονος βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει μόνος του την αστυνομία και από κει να ειδοποιηθεί και να σπεύσει άμεσα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο ηλικιωμένος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η κοινωνία της Παλαιοκερασιάς ανησυχεί από τέτοιο περιστατικό. Αρκετά άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους σε παρόμοια δυστυχήματα εξαιτίας των δύσβατων δρόμων και των ανισόπεδων εκτάσεων που καλλιεργούν. Ας ελπίσουμε και στο μέλλον να μην υπάρξουν θανατηφόρα περιστατικά.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.