Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καλούν τα παιδιά να κλειδωθούν μέσα στα σπίτια

Καλούν τα παιδιά να κλειδωθούν μέσα στα σπίτια

Μάθετε τον λόγο

Η Αστυνομία της Ουάσινγκτον συμβούλευσε τα παιδιά  να μένουν σπίτι, προκειμένου γλυτώσουν από την επιδημία του sex trafficking για παιδεραστές, η οποία μαστίζει ολόκληρη την πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
Τα αγνοούμενα παιδιά έχουν γίνει πρώτο θέμα φέτος στην Ουάσιγκτον, μετά από αύξηση των απαγωγών νεαρών ανθρώπων και παιδιών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δράση παιδεραστικού κυκλώματος στην πόλη.
10 νεαρές κοπέλες εξαφανίστηκαν μέσα σε μία βδομάδα! Οι γονείς βρίσκονται προφανώς σε πανικό!
«Τι μέτρα πρέπει να πάρουν οι νέοι άνθρωποι, προκειμένου να μην γίνουν θύματα του sex trafficking;», ρώτησε ο τηλεπαρουσιαστής, Joe Clair, την καινούρια διοικητή της Αστυνομίας στον τομέα Υπηρεσιών για Οικογένειες και Νέους, Chanel Dickerson.

«Να παραμείνουν σπίτι. Απλά πράγματα. Αν μείνουν σπίτι, μειώνεται ο κίνδυνος. Δεν λέω πως έτσι θα διορθωθεί το πρόβλημα αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε αρχικά, απάντησε.
Απίστευτες σκηνές εν έτει 2017! Άραγε θα ζήσουμε ανάλογα πράγματα στην Ελλάδα, τώρα που υπάρχει αύξηση μουσουλμάνων μεταναστών και εγκληματικότητας;
Η κατάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη επιδεινώνεται. Οι άνθρωποι «χωνεύουν» μια και καλή πως δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια, αναμένοντας μία παγκόσμια αρχή να τους δώσει την λύση!
Ποιο θα είναι το αντάλλαγμα; Τι μας διδάσκει η ιστορία;

el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.