Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕ… IŞİS ΠΙΛΟΤΟΥΣ !

mit-alarma-gecti-850-yabanci-pilotun-listesini-istedi-8466046
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για όσους ταξιδεύουν με την τουρκική πολιτική αεροπορία να ξέρουν ότι από χτες η τουρκική μυστική υπηρεσία, ΜΙΤ, έχει σημάνει συναγερμό γιατί έχουν πληροφορίες ότι
αριθμός Τούρκων πιλότων των τουρκικών πολιτικών αερογραμμών, THY, είναι μέλη του DAEŞ και μάλιστα έχουν προθέσεις να προκαλέσουν σαμποτάζ με ανυπολόγιστο αριθμό ανθρωπίνων θυμάτων.

mit-acil-koduyla-uyardi-gaziantep-emniyeti-alarma-gecti
Όπως αναφέρεται, αυτή την περίοδο στην τουρκική πολιτική αεροπορία υπηρετούν περί τους 850 ξένους πιλότους και από αυτού κάποιοι είναι εν δυνάμει Τζιχαντιστές, γι αυτό και ο κίνδυνος που διαγράφεται είναι εξόχως μεγάλος. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο τρομοκράτης της Reina, ο Ουζμπέκος Abdülkadir Masharipov, ήταν ο καθοδηγητής ομάδας πιλότων που υπηρετούν στην τουρκική πολιτική αεροπορία.
Αλλά το πιο ενδιαφέρων είναι ότι όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ και η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 είχε γίνει από τις ίδιες ομάδες πιλότων που είχαν εκπαιδευτεί στο Ουζμπεκιστάν και στην περιοχή του Ουιγούρων, ομάδες στις οποίες ανήκει και ο Abdülkadir Masharipov.
Για τον λόγο αυτό διαγράφεται έντονος ο κίνδυνος εκτέλεσης παρομοίων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων.
MİT UYARDI IŞİD ALARM =Η ΜΙΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ IŞİD
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.