Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

Στη Παιδεία η πρώτη ήττα της Κατοχής

Ο.Λ.Μ.Ε., Δ.Ο.Ε., ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ “ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ  ΤΗΣ  Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ  “ΥΠΟΥΡΓΟΥ”

Στην Εκπαίδευση  σημειώθηκε η πρώτη νίκη του Ελληνικού λαού με ντε φάκτο ακυρωση κατοχικού μέτρου, εκείνου των “έμφυλων ταυτοτητων” με σεξουαλικό διαχωρισμό στα  Γυμνάσια..  Βεβαίως δεν είναι παρά μία  μάχη στον  πόλεμο που έχουν  εξαπολύσει οι πολιτικοί κλπ που γενοκτονούν την Ελλάδα. Αλλά, η μάχη αυτή στενά συναρτάται με το Ολοκαύτωμα σε γλώσσα-πολιτισμό, με αφελληνισμό και τραβεστί Α-παιδεία. Ο πόλεμος βαίνει προς τη λήξη
Το θέμα δεν είναι μόνο το περιεχόμενο της προπαγάνδας, αλλά αν έχουν το δικαίωμα, ως Κράτος να παρεμβαίνουν στη βασικότερη ίσως κοινωνική σχέση.. Δική μας υπόθεση δεν είναι οι ιδιωτικές σχέσεις ; Για τα δικά μας παιδιά δεν πρόκειται ;
Ας λέει ο Πουστόγλου ο,τι είναι «Υποχρεωτική η παρακολούθηση των μαθημάτων για gay και τρανσέξουαλ»,  το  κλίμα έχει βαρύνει πολύ από την ασυνάρτητη δολιότητα του κατοχικού μέτρου.. Εγινε κατανοητό ότι πρόκειται για  επίθεση ψυχολογικού πολέμου στον υπό υποδούλωση λαό.  Αποτελεί βασικο μέρος της  κρυφής και ανελαστικής  ατζέντας που υλοποιείται χωρίς  να ομολογείται..  Κάνοντας  πίσω υποχωρούν σε κάτι βασικό ως προς το συσχετισμό στο  διεξαγόμενο πόλεμο..  Ισως  να μη χρειασθεί να τους πάρουν “με τα καδρόνια”, πάντως όλοι ξέρουν ποιοί είναι αυτοί που επιχειρούν να επιβάλουν την κατοχική προπαγάνδα με “θεματικές εβδομάδες”…
Δείτε τι αναφέρει σχετικά το (ξεσκισμένο σε ισχύ) Σύνταγμα της Ελλάδας MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα. ‘Αρθρο 16: (Παιδεία, τέχνη, επιστήμη):
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Πρωτόκολλα της Σύμβασης. Πρώτον Πρόσθετον Πρωτόκολλον εις την Σύμβασιν περί Προασπίσεως των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών. Δικαίωμα στην εκπαίδευση. Άρθρον 2:
– Ουδείς δύναται να στερηθή του δικαιώματος όπως εκπαιδευθή. Παν Κράτος εν τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ’ αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των γονέων όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτην συμφώνως προς τας ιδίας αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις.
Καθηγητής Φιλοσοφίας(μαρξιστής) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ο Δ, Πατέλης προσδιορίζει τι ζημιά προκαλούν τα σιωνατσι χτήνη στα  παιδιά.  Το βίντεο απαντά στην κατοχική κυβέρνηση για τα  περί “έμφυλου” διαχωρισμού,  για  σχετικές “ταυτότητες” και για την αλλαγή φύλλου, δείχνοντας ποιά διεθνή  συμφέροντα εξυπηρετούνται επιβάλοντας την ανωμαλία στο ανθρώπινο είδος…
Ακούστε στο 4ο λεπτό να λέει :
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΉ Ή ΕΦΗΒΙΚΉ ΗΛΙΚΊΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΡΘΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ Ή Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙ : ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ;Ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ; ΤΙ Θ΄ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ; ΚΙ ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ !!!!

 http://anaktisis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.