Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

istanbul-sultanbeyli-sile-harita-km-uzaklik-mesafe-12

cebdceafcebacebfcf8o11Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα τελευταία χρόνια η Κωνσταντινούπολη έχει μετατραπεί σε μεγάλο κέντρο εκπαίδευσης νεαρών παιδιών για τον ισλαμικό πόλεμο Τζιχάντ κατά των απίστων και για την επιβολή της Σαρίας, όπως αποκαλύπτει έρευνα της ίδιας της τουρκικής ασφάλειας που δημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα Aydınlık.

Και όλα αυτά ενώ η Τουρκία επίσημα μάχεται τους Τζιχαντιστές σε συνεργασία με τους Ρώσους και τους δυτικούς.

istanbul-sultanbeyli-sile-harita-km-uzaklik-mesafe-1

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γενικός εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ανακρίνει 35 άτομα για την διοργάνωση κέντρων εκπαίδευσης παιδιών για Τζιχαντ, ενώ προβλήθηκαν εικόνες από μικρά παιδιά με ισλαμικά συνθήματα στο μέτωπο και με καλάσνικωφ στο χέρι ορκίζονται να πολεμήσουν κατά των απίστων.

Τα κέντρα αυτά, όπως αναφέρεται, έχουν στρατολογήσει χιλιάδες μικρά παιδιά από οικογένειες που πρόσκεινται στον ισλαμισμό, ενώ το μεγαλύτερο από αυτά τα κέντρα έχει αναφερθεί ότι βρίσκεται στην συνοικία Sultanbeyli, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στην εθνική οδό προς την Άγκυρα.

fot-1

Οι αποκαλύψεις αναφέρουν ότι τα παιδιά αυτά έχουν εξοπλιστεί από καλάσνικοφ τα οποία έχουν έρθει από πηγές του IŞID, προερχόμενοι από κέντρα της Συρίας.

Η κατάσταση αυτή των ειδικών αυτών κέντρων, δείχνει και την μεγάλη τουρκική υποκρισία που από την μια εμφανίζεται σαν πολέμιος του εξτρεμιστικού Ισλάμ και από την άλλη εκτρέφει τις πιο ακραίες ισλαμιστικές ομάδες μέσα στο έδαφος της.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.