Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ρομπέν του Ιντερνετ του Σόρος Οι έμπειροι του διαδικτύου που ξέρουν μέσω γκουκλαρίσματος ποιές ειδήσεις είναι Ψευδείς. Ειδικά δε ψευδείς είναι όλες αυτές που πολεμούν το σύστημα και αυτές που έχουν να κάνουν με τα ύπουλα σχέδια των Νεοταξιτών.



Οι έμπειροι του διαδικτύου που ξέρουν μέσω γκουκλαρίσματος ποιές ειδήσεις είναι Ψευδείς. Ειδικά δε ψευδείς είναι όλες αυτές που πολεμούν το σύστημα και αυτές που έχουν να κάνουν με τα ύπουλα σχέδια των Νεοταξιτών.



Θάνος Επαχτίτης - Θοδωρής Μαγουλάς

Eίναι τα παληκάρια μας, του EllikikaHoaxes, η αυθεντία του διαδικτύου, που δεν είδαν οίκους ανοχής για σκύλους στη Γερμανία, τα σύγχρονα Γερμανοτσολιαδάκιατης Μέρκελ, να μη θίξουν τον Διοικητή του ντόπιου προτεκτοράτου !!!

Επίθεση στην Ελένη και στην κ.α.π.α. για το άρθρο των κλεψιμέϊκων απο τη ΔΕΗ


Οι μάγκες αυτοί των Soros-Hoaxes τρομοκρατούν τον κόσμο να πηγαίνει να πληρώνει τις παρανομίες της ΔΕΗ και άλλων λογαριασμών, ενώ οι ίδιοι δεν πληρώνουν τίποτα... το παίζουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ, η απόδειξη στο κάτωθι πόστ από τους ίδιους, σπουδαγμένα τσιράκια του Τσίπρα, που φώναζε να μην πληρώνει κανείς ΕΝΦΙΑ και τώρα τρομοκρατούν τους πολίτες να πληρώνουν, για να μείνουν στην καρέκλα τους !!!...



Εδώ διαφήμηση μέσω του κρατικού καναλιού ΕΡΤ1
Τα κρατικά κανάλια δεν διαφήμησαν ποτέ πολίτες που αντιστέκονται στο σύστημα, μόνο οι συνεργαζόμενοι για την στήριξη έχουν βήμα... ε Μαγουλά ?? ...
  Κλίκ στην εικόνα να πάτε στο πόστ να δείτε το Βίντεο 











Ο Κόσμος καταλαβαίνει τελικά ποιός χρηματοδοτεί...
ποιον ... και.. ποιούς ... και για ποιόν λόγο, και έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο.. αγόρια του hoaxes !!!!

Xαιρετίσματα στο sorohoaxes και στο Athens Indimedia
http://www.sotos206.gr/ellinikahoaxes/index.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.