Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Συνήγορος Σώρρα: Ας κατορθώσει η Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και... βλέπουμε μετά για τον Σώρρα ΒΙΝΤΕΟ

Συνήγορος Σώρρα: Ας κατορθώσει η Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και... βλέπουμε μετά για τον Σώρρα
 «ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ»
Δύο μήνες περίπου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να τους εντοπίσουν.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας μίλησε στο «Kapa-News» της Κατερίνης και αποκάλυψε ότι στο στο δικαστήριο της Τετάρτης (17/5) όπου δικάζεται η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου, πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ξανά η γυναίκα του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις»
Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Το μόνο νεότερο που έχουμε είναι ότι στις 17 Μαΐου δικάζεται η αίτηση εκτέλεσης ποινής και παρά την απεργία ο γραμματέας δεν θα απεργεί, οπότε θα ξεκινήσει κανονικά στις 9 το πρωί. Η προτροπή μου είναι να παραστεί η γυναίκα του Αρτέμη Σώρρα στο δικαστήριο. Είναι μάνα 4 παιδιών, το μικρότερο 8 ετών. Παρά τις συνεχείς επικοινωνίες δεν θα είναι πιθανότατα. Ομως δεν μπορώ να το αποκλείσω να πάει. Είναι μειονέκτημα ότι είναι φυγόποινοι.
Με εμπιστεύεται ο Αρτέμης Σώρρας. Μέχρι την κλήση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστεί. Ας κατορθώσει η ελληνική Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και μετά βλέπουμε για τον Σώρρα...».
Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του:


 

Πηγή: kapa-news.gr
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.