Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΔΑΦΝΗ: Αναζητούν κινήσεις του 52χρονου σαδιστή της Δάφνης στο Σκοτεινό Διαδίκτυο Ξεσκονίζουν 18 σκληρούς δίσκους του ΚοντζιλέλουΗ κορυφή του παγόβουνου φαίνεται πως ήταν οι φρικιαστικές εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ημιυπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη και έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια από τον 52χρονο σαδιστή Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η αστυνομία έχει υποψίες ότι ο 52χρονος δεν θα αρκούνταν στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, που επικαλείται η εφημερίδα Ειδήσεις, το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της 20χρονης δείχνει ότι είχε σκοπό να την κρατήσει στο κολαστήριο μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει. Και γνώριζε πως χωρίς τη μπαταρία το κινητό δεν εκπέμπει κανένα σήμα, ενώ με μπαταρία, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο, το σήμα του εντοπίζεται.
Στη συνέχεια θα πωλούσε το βίντεο με το βιασμό και το θάνατό της στο Σκοτεινό Διαδίκτυο. Επίσης, από την έρευνα στον υπολογιστή και τις κάμερες - η μια σε γυαλιά - που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη, εντοπίζονται ίχνη περιηγήσεις στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.
Να σημειωθεί ότι στα ελληνικά χρονικά, μόνον μια φορά έχει αποδειχτεί η χρήση του Σκοτεινού Διαδικτύου σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα: στη σύλληψη μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας την κάρτα μνήμης της κάμερας που είχε στα γυαλιά του ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, αλλά και τους 18 σκληρούς δίσκους που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του.
Σημειώνεται ότι ο 52χρονος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, για τον βιασμό και τα βασανιστήρια σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας, σ’ ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις» έχουν ένα τεράστιο όγκο δεδομένων να επεξεργαστούν.
Πρόκειται για τις συσκευές αποθήκευσης που είχε προσαρμοσμένες εσωτερικά και εξωτερικά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.
Οι 18 σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν και τα στοιχεία τους θα αναλυθούν με ειδικό σύστημα που αποκαλύπτει ακόμη και τα «κρυφά» αρχεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί έχουν ήδη βρει βιντεοσκοπικό υλικό από την κάμερα που ήταν στα ειδικά γυαλιά που φορούσε ο Κοντζιλέλος.

 news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.