Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Δείτε πώς κατέγραψε η ρωσική Αεροπορία την επίθεση των Αμερικανών στη Συρία! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ DRONE


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει κυκλοφορήσει πλάνα από drone την ώρα που γίνεται η επίθεση των ΗΠΑ στη στρατιωτική βάση στη Συρία, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι
 Στην τοπική ώρα 04.40 π.μ. (μία παρα είκοσι πμ GMT) την Παρασκευή, 59 πύραυλοιTomahawk εξαπέλυσαν επίθεση στη βάση της Συρίας από πολεμικά πλοία των ΗΠΑ που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ενέργεια των πυραύλων διατάχθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.
Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων. Σύροι αξιωματούχοι έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν στην επιχείρηση.
Εν τω μεταξύ, το πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας έχει αναφερθεί εννέα θανάτους αμάχων, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά.
Ωστόσο, ο κυβερνήτης της Χομς είπε στο RT ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, τρεις εκ των οποίων ήταν Συρίας στρατιώτες. Δήλωσε επίσης ότι τουλάχιστον επτά άτομα είχαν τραυματιστεί.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης ότι έξι MiG-23 μαχητικά αεροσκάφη έχουν καταστραφεί.
Ο Ν.Trump ισχυρίστηκε ότι το χτύπημα στην αεροπορική βάση, που βρίσκεται στη Χομς , ήταν αντίποινα για τη χημική επίθεση στην Ιντλίμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προέρχεται. Επιβεβαίωσε ότι η «στοχευμένη στρατιωτική επίθεση» ξεκίνησε σε αντίποινα για τις επιθέσεις με χημικά, ο οποίος κατηγόρησε τη Δαμασκό για τη δολοφονία αμάχων με τοξικά αέρια.
 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.