Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Δεν πάμε να δηλώσουμε λαθρομετανάστες;



Στην δημοσίευση πρόσκλησης για τα σπίτια που θα διατεθούν στους λαθρομετανάστες  που αναμένονται στην Κρήτη προχώρησε σήμερα η Αναπτυξιακή Ηρακλείου που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό για την υποδοχή και την προσωρινή στέγαση τους.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση :

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα στο Ηράκλειο για την προσωρινή στέγαση προσφύγων, σύμφωνα με τα παρακάτω:
Ø Να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης του Ηρακλείου ή σε περιοχές και οικισμούς πλησίον της πόλης.
Ø Να είναι κατάλληλα για την στέγαση 4 έως 6 ατόμων.
Ø Να βρίσκονται σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, κοινωφελείς δομές κτλ, καθώς και να υπάρχει σύνδεση με αστική/υπεραστική συγκοινωνία.
Ø Ο μισθωτής (Αναπτυξιακή Ηρακλείου ή Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή Πλοηγός) αναλαμβάνει την επίπλωση και τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα προπληρωμής των ενοικίων έως το τέλος του 2017.
Ø Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι έως 31/12/2017 με δυνατότητα παράτασης ενός έτους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 9.00 – 15.00,  στις έδρες των εμπλεκόμενων φορέων.
Οι αιτήσεις και αναλυτικά οι Όροι και οι Προϋποθέσεις για την εκμίσθωση των κατοικιών βρίσκονται στις ιστοσελίδες www.anher.gr και www.ploigos-ea.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.