Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο Ερντογάν πίσω από την επίθεση με χημικά στη Συρία – Τον πρόδωσε η «προθυμία» του

Ο Ερντογάν πίσω από την επίθεση με χημικά στη Συρία – Τον πρόδωσε η «προθυμία» του
Η Τουρκία θα στηρίξει μια ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Συρία, δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN,
ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε μέλη του Κογκρέσου ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει στρατιωτική δράση στη Συρία, σε απάντηση για την επίθεση με χημικά που σημειώθηκε την Τρίτη στο Χαν Σεϊχούν, της κατεχόμενης από την Αλ Κάιντα επαρχίας Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.
«Ας ελπίσουμε ότι οι δηλώσεις του Τραμπ για επέμβαση στην Συρία δεν θα παραμείνουν στα λόγια. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε μια επιχείρηση των αμερικανικών δυνάμεων εάν και εφόσον διεξαχθεί», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal 7.
Ότι ο Ερντογάν προτίθεται να στηρίξει μια επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία, με αφορμή την επίθεση με χημικά στο Χαν Σεϊχούν της επαρχίας Ιντλίμπ, φανερώνει και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την προβοκάτσια.

Το TRIBUNE από την πρώτη στιγμή έχει γράψει: Προσπαθούν να φορτώσουν στη Δαμασκό νέα επίθεση με χημικά – «Κουβέντα» δεν λένε για τον βρόμικο ρόλο Ερντογάν

Υπενθυμίζουμε ότι καταγγέλθηκε μέσα στην τουρκική Βουλή πως το 2013 την επίθεση με χημικά στη Δαμασκό δεν τη διέπραξε η κυβέρνηση της Συρίας αλλά οι τζιχαντιστές και τα υλικά για να παρασκευάσουν χημικό αέριο Σαρίν τα είχαν προμηθευτεί από την Τουρκία.
Ο μεγάλος προβοκάτορας, θαυμαστής του Αδόλφου Χίτλερ κατ’ ομολογία του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποτελεί παγκόσμιο κίνδυνο για τη Δύση και τον πολιτισμό.


tribune.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.