Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία από την Κρήτη (βίντεο)


Συνεχίζεται η αγωνία για τον 54χρονο επιχειρηματία  οποίος αγνοείται από την Πέμπτη οπότε και τα ίχνη του χάθηκαν στα Καλέσα Ηρακλέιου μετά από απαγωγή.

Η αστυνομία χειρίζεται προσεκτικά την υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως μια από τις σοβαρότερες των τελευταίων ετών και ο λόγος πλέον «πέφτει» στην οικογένεια που λαμβάνει και τις τελικές αποφάσεις και συνεχίζει να ζει το «μαρτύριο» της αγωνίας.

Οι αστυνομικοί με συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει στους δράστες.

6-8 οι δράστες

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της «ΚΡΗΤΗ TV» οι δράστες της απαγωγής ήταν 6-8 και 3 τα οχήματα με τα οποία «μπλόκαραν» και ακινητοποίησαν τον Κρητικό επιχειρηματία στο σημείο όπου απήχθη το απόγευμα της Πέμπτης.

 Καλά οργανωμένο σχέδιο

Η απαγωγή του 54χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν από την κατοικία της οικογένειάς του, έγινε, όπως όλα δείχνουν, από έμπειρους και σχολαστικούς κακοποιούς, που ως τώρα φαίνεται ότι εκτελούν κατά τα γράμμα ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που το έχουν καταστρώσει για να είναι αλάνθαστο. Φαινομενικά τουλάχιστον αλάνθαστο, καθώς οι συνθήκες τέλεσης ενός εγκλήματος είναι σχεδόν πάντα ιδανικές για το... "στραβοπάτημα"!

Πάντως το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι αίτημα λύτρων θα θέσουν οι απαγωγείς διότι η οικογένεια του επιχειρηματία διαθέτει μία σχετική επιφάνεια αλλά και αυτή η οικογένεια όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες ζουν σε συνθήκες όπου η ρευστότητα είναι περιορισμένη με capital controls που καθιστούν τα όρια περιορισμένα.

  neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.