Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκόφιλους τζιχαντιστές παραβιάζοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο (βίντεο)

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκόφιλους τζιχαντιστές παραβιάζοντας τον τουρκικό εναέριο χώρο (βίντεο)
Το βράδυ του Σαββάτου ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν αεροπορικά χτυπήματα σε στόχους των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα, στη βορειοδυτική επαρχία της Ιντλίμπ στη Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Al Masdar News, τουλάχιστον δέκα χτυπήματα παρατηρήθηκαν κοντά στα μεσάνυχτα, καθώς τα ρωσικά τζετ βομβάρδισαν τις θέσεις των οργανώσεων Αχράρ Αλ Σαμ και Τζαΐς Αλ Ισλάμ κοντά στις κωμοπόλεις Αλ Καφέερ και Μπάμπσκα.
Επιβεβαιώνεται ότι κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών ανατινάχτηκε ένα οπλοστάσιο των τζιχαντιστών.
Τα ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν και ένα στρατόπεδο τζιχαντιστών από τη Νταράγια. Η Νταράγια είναι συνοικία της Δαμασκού που εκκενώθηκε από τους τρομοκράτες τον Αύγουστο του 2016. Σε συμφωνία που έκαναν με τη συριακή κυβέρνηση μεταφέρθηκαν απυρόβλητοι στην Ιντλίμπ, που ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και από τις συμμορίες του τουρκόφιλου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Al Masdar News ότι τουλάχιστον τρία ρωσικά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο για να πραγματοποιήσουν τα αεροπορικά τους χτυπήματα.
Τα τουρκικά αντιαεροπορικά δεν απάντησαν, προσέθεσε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες δεκάδες είναι οι τζιχαντιστές που σκοτώθηκαν από τις αιφνιδιαστικές αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων.
Αυτό που αιφνιδίασε τους τρομοκράτες είναι ότι οι Ρώσοι τους επιτέθηκαν από εκεί που δεν το περίμεναν, προφανώς και μέσω Τουρκίας.
Να σημειωθεί ότι βομβαρδίστηκαν δυνάμεις τουρκόφιλων τζιχαντιστών.
Δείτε βίντεο με τους βομβαρδισμούς που τραβήχτηκε από το τουρκικό έδαφος:

 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.