Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Φρίκη στον Πύργο! Βρέθηκε ο 30χρονος αγνοούμενος Πακιστανός τεμαχισμένος και θαμμένος.Συνελήφθη ο ομοεθνής δολοφόνος του


Ξεκινώντας από το κεφάλι και συνεχίζοντας στο υπόλοιπο σώμα, φέρεται να τεμάχισε τον άτυχο 30χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο δολοφόνος του, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, να βρίσκονται την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, μπροστά σε μια αποτρόπαια εικόνα, που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους.

Το κουβάρι του φρικιαστικού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ηλείας, με θύμα έναν 30χρονο υπήκοο Πακιστάν, προσπάθησαν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και έφτασαν άμεσα στην εξιχνίαση.
Το στυγερό έγκλημα σε βάρος του 30χρονου φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», να έχει διαπράξει ομοεθνής του, ο οποίος αφού τον μαχαίρωσε και τον τεμάχισε, στη συνέχεια τον μετέφερε σε αγροτική περιοχή της Βαρβάσαινας και τον έθαψε.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, που έφτασαν γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η αστυνομική έρευνα, εστιάζεται και σε ακόμα ένα πρόσωπο – που φέρεται να είχε συμμετοχή στην αποτρόπαια πράξη –και αναζητείται. Παράλληλα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, έχει προσαχθεί και μια ελληνίδα γυναίκα, η οποία φέρεται να γνώριζε το ειδεχθές έγκλημα.
Οι αναζητήσεις των αστυνομικών που ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους αλλά και όσα συνέλλεγαν κατά την διαδικασία των ερευνών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», οδήγησαν στον ομοεθνή του θύματος, ο οποίος τύχαινε και φίλος του. Εκείνο το απόγευμα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κάλεσε τον 30χρονο φίλο του στο σπίτι του, έχοντας αποφασίσει να τον σκοτώσει, Κάπου εκεί, ο φερόμενος ως δράστης, πιθανόν με την βοήθεια συνεργού του, επίσης υπηκόου Πακιστάν, κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι στον φίλο, ο οποίος έπεσε νεκρός. Στην συνέχεια, σύμφωνα με πηγές, προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη να τον τεμαχίσει και να τοποθετήσει το πτώμα του μέσα σε μια βαλίτσα…

Διαβάστε περισσότερα στην Κυριακάτικη έκδοση της εφ.«Πατρίς»

Φωτο: αρχείο patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.