Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

O γάλλος πολιτικός του σοσιαλιστικού κόμματος Amine El Khatmi καταγγέλει ένα ισλαμοαριστερό γαλαξία εντός του κόμματός του.

Le livre sera en vente à partir de ce mercredi 8 mars.
Ο Amine El Khatmi, ο σοσιαλιστής (PS) Amine El Khatmi, αντιδήμαρχος στην πόλη Avignon της Γαλλίας καταγγέλει ένα γαλαξία «islamo-gauchiste»- ισλαμοαριστερό- μέσα στο κόμμα του.Σε συνέντευξή του στο 20 minutes ο
πολιτικός και συγγραφέας του βιβλίου «Non, je ne me tairai plus» -Όχι δεν θα σκάσω πια-….που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου αναφέρεται στους διφορούμενους κάποιες φορές δεσμούς μεταξύ της αριστεράς και του ισλάμ.Είναι μουσουλμάνος και σοσιαλιστής κι ωστόσο δεν υποφέρει πια τη σιωπή του κόμματός του.
Kαταγγέλει: »Υπάρχουν άτομα στο κόμμα μας που κάνουν κοινοτικές πελατειακές σχέσεις που κλείνουν τα μάτια σε κάποια πράγματα για ν΄αποκτήσουν τη ψήφο της μουσουλμανικής κοινότητας ως αντάλλαγμα.Ευτυχώς αυτοί αποτελούν μια μειονότητα αλλά εγώ δεν το υποφέρω πια αυτό.  »
Μιλήσατε για σιωπή του κόμματός σας…… του υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος.Υπάρχει και στο εξώφυλλο του βιβλίου αυτή η αναφορά ότι καταγγέλει τις σιωπές του κόμματός του.
Το Twitter είναι πολύ επικίνδυνο με μια μουσουλμανόσφαιρα «muslimsphère » πολύ οργανωμένη και αδιαμφισβήτη καταγγέλει.
Eίναι γαλλομαροκινός και γεννήθηκε στη Γαλλία.20minutes 7.3.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.