Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ολλανδικά ΜΜΕ προς Τουρκία: «Εμείς είμαστε το αφεντικό!»ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Τα ολλανδικά ΜΜΕ στηρίζουν πλήρως την επιλογή του Μ.Ρούτε για απαγόρευση των ομιλιών των Τούρκων υπουργών και «ρίχνουν και άλλο λάδι στην φωτιά»
στέλνοντας το μήνυμα στην Άγκυρα ότι κουμάντο στην χώρα τους κάνουν οι Ολλανδοί.
Ένα μήνυμα το οποίο είναι απολύτως ορθό αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα ποιος θα το κεφαλαιοποιήσει καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του για να κερδίσει το δημοψήφισμα.

Ετσι, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ολλανδική εφημερίδα η De Telegraaf κυκλοφόρησε σήμερα με ένα πρωτοσέλιδο που προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα έχει βάλει μια φωτογραφία από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τουρκικό προξενείο και απεικονίζει έναν Τούρκο διαδηλωτή πεσμένο κάτω, με έναν σκύλο να τον έχει αρπάξει με τα δόντια του και τον αστυνομικό από πάνω να τον κρατάει (τον σκύλο) όπως σας είχε αναφέρει και το Pronews.

Ο δε τίτλος, ενδεικτικός: «Εδώ είναι το αφεντικό!».

Μάλιστα, δεξιά έχουν μπει οι φωτογραφίες του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε και από κάτω αυτή του Ταγίπ Ερντογάν, με ένα κόκκινο «Χ» να φαίνεται σαν να διαγράφει τον Τούρκο Πρόεδρο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:


Είναι σαφές ότι επιχειρείται μια προσπάθεια να αναδειχτεί ο Μ.Ρούτε ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Γ.Βίλντεερς και ότ ξέρει να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Όμως η εικόνα χιλιάδων μουσουλμάνων να προκαλούν επεισόδια μέσα σε ολλανδικό έδαφος κανείς δεν γνωρίζει πόσο δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους Ολλανδούς πολίτες οι οποίοι φυσικά θα αναρωτηθούν ΠΩΣ και βρέθηκαν τόσες χιλιάδες αλλόθρησκων στην χώρα του. 

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.