Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Το πάθος για τον τζόγο οδήγησε τον ειδικό φρουρό στο φόνο; «200 ΕΥΡΩ ΗΘΕΛΑ»

Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Το πάθος για τον τζόγο οδήγησε τον ειδικό φρουρό στο φόνο;
Συνάδελφοί του αναφέρουν ότι ο ειδικός φρουρός συνήθιζε να παίζει τυχερά παιχνίδια στο Ίντερνετ χρησιμοποιώντας κάρτες, τις οποίες μπορεί και να είχε υπερχρεώσει και ίσως η πίεση από τα χρέη τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στην κατάθεσή του ο δράστης αναφέρει ότι η γυναίκα του ζήτησε 200 ευρώ από έναν κοινό λογαριασμό που είχαν, δεν είχε να τα δώσει, θόλωσε το μυαλό του και έκανε τη ληστεία.
«Οταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας του Κοσμά Τζέλιου θα εξετάσουν κατά πόσο μπορεί τα τυχερά παιχνίδια να αποτέλεσαν αφορμή ώστε ο 30χρονος να ληστέψει τον οδηγό ταξί τον οποίο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, δεν γνώριζε.
Αυτό που τώρα περιμένουνοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστώσουν αν θύτης και θύμα είχαν επαφές.
Επίσης από την έρευνα των αστυνομικών της Καστοριάς δεν προκύπτει επίσης το σενάριο η δολοφονία να έγινε με αφορμή κάποια γυναίκα που μπορεί να συνέδεε τον δράστη και το θύμα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.