L’armée syrienne fait front dans les montagnes de LattaquiéTo ρωσικό κέντρο της επανασυμφιλίωσης των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία διέψευσε αυτή τη Δευτέρα τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα ρωσικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε στη συριακή επαρχία της Λαττάκεια.
« Όλα τα ιπτάμενα μέσα των ρωσικών δυνάμεων στο έδφος της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας βρίσκονται στα αεροδρόμιά ή επιτελούν την αποστολή τους »,ανακοίνωσε τη Δευτέρα αυτό το κέντρο.Οι στρατιωτικόί έτσι διέψευσαν τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα σύμφωνα με τις οποίες οι τρομοκράτες κατέρριψαν ένα ελικόπτερο ρωσικό στην περιοχή της Λαττάκειας.
« Οι πληροφορίες που διαδόθηκαν από πηγές πληροφόρησης που υπόκεινται στον έλεγχο των τρομοκρατών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα », γνωστοποίησαν οι ρώσοι στρατιωτικοί.
Το μέσο Al-Masdar News νωρίτερα ανακοίνωσε ότι οι τρομοκράτες της οργάνωσης Ahrar al-Sham κατέρριψαν ένα ρωσικό ελικόπτερο στην περιοχή της Λαττάκεια.
Πιο αργά μέσα στην ημέρα κάποια μέσα διέδωσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ελικόπτερο που καταρρίφθηκε ανήκε στις συριακές δυνάμεις αλλά ήταν ρωικής κατασκευής.
dimpenews.com