Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τηλεπαρουσιαστής γδύθηκε και έτρεξε γυμνός μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο, για να κερδίσει βραβείο και τηλεθέαση η εκπομπή του, στην Αυστραλία ΦΩΤΟΣ

Αυστραλιανός τηλεπαρουσιαστής
Joe Hildebrand, γδύθηκε και έτρεξε ολόγυμνος -όπως τον γέννησε η μάνα του- μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο. 


ο
Στόχος του ήταν να κερδίσει το καθημερινό πρόγραμμα του "Studio 10 with Network Ten" την υποψηφιότητα για το βραβείο "Logie Award for Best News Panel or a Current Affairs Program"
Ο Joe Hildebrand είναι επίσης δημοσιογράφος για την "The Daily Telegraph newspaper" και παρουσιάζει μαζί με τις Ita Buttrose, Denise Drysdale και Sarah Harris την καθημερινή πρωινή εκπομπή Studio 10.

Προηγουμένως ο Hildebrand συμφώνησε με την συμπαρουσιάστριά του Sarah Harris να "τρέξει γυμνός" για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εκπομπή και να κερδίσει μια υποψηφιότητα.
Ο πολιτικός σχολιαστής χρειάστηκε επίσης μια μικρή ώθηση με το σκουπόξυλο για να τρέξει περισσότερο...μπροστά από τις τρεις συμπαρουστριάστριες του και το δημόσιο ακροατήριο.
πηγή 27-3-17
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.