Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

«Μετάνιωσα που κατέβασα την ελληνική σημαία από τα Ίμια»

«Μετάνιωσα που κατέβασα την ελληνική σημαία από τα Ίμια»
Ο πρώην δημοσιογράφος της Χουριέτ, Τζεσούρ Σερτ, που είχε κατεβάσει την ελληνική σημαία από τα Ίμια δηλώνει μετανιωμένος.

 Μετά από 21 χρόνια, όταν η ομάδα των Τούρκων δημοσιογράφων είχαν βρεθεί στα Ίμια και κατέβασαn την ελληνική σημαία, ένας εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της «εφόδου» ο δημοσιογράφος της Χουριέτ, Τζεσούρ Σερτ, δηλώνει μετανιωμένος.

Συγκεκριμένα ο Σερτ είπε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα: «Πραγματικά αισθάνομαι μετανιωμένος για το γεγονός, όπως και ο Ερτουγρούλ Οζκόκ, ο οποίος ήταν ο διευθυντής της Χουριέτ. Αισθάνομαι άσχημα και το έχω μετανιώσει».
Όσο για το πού βρίσκεται τώρα η σημαία που είχαν κατεβάσει από τα Ίμια, ο Σερτ είπε πως την παρέδωσε στον διευθυντής της Χουριέτ και προσπάθησε να την παραδώσει με τη σειρά του στο Ελληνικό Πρεξενείο της Σμύρνης: «Αν οι ελληνικές προξενικές αρχές αποδέχονταν τη σημαία θα ήταν σαν να παραδέχονταν πως ηττήθηκαν στα Ίμια. Έτσι δεν την δέχτηκαν και η σημαία επέστρεψε στα γραφεία της Χουριέτ. Πιστεύω πως ο Ερτουγρούλ Οζκόκ έχει στο συρτάρι του τη σημαία. Νομίζω πως θα πρέπει να μου την παραδώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.