Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η «Αψίδα του Βάαλ» στο Ντουμπάι για την Παγκόσμια Κυβέρνηση ΒΙΝΤΕΟ

Η «Αψίδα του Βάαλ» στο Ντουμπάι για την Παγκόσμια Κυβέρνηση

Τι μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης

Ένα αντίγραφο αρχαίας αψίδας, η οποία στεκόταν κάποτε μπροστά από τον παγανιστικό ναό του Βάαλ, αναγέρθηκε για την Σύνοδο της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι,
δημιουργώντας μια σκηνή, την οποία γνωστός ραβίνος κατήγγειλε ως την αναβίωση της συμφωνία του Ισμαήλ και της Ιδουμαίας κατά του Ισραήλ αλλά και όλου του πλανήτη.
Η αυθεντική αψίδα της νίκης στεκόταν πριν από 1.800 χρόνια στην ελληνική Παλμύρα της Συρίας μέχρι που καταστράφηκε από τον ISIS τον Οκτώβριο του 2015.
Το 28 μέτρων αντίγραφο της αψίδας κατασκευάστηκε τον τελευταίο χρόνο από το Ινστιτούτο Ψηφιακής Αρχαιολογίας και χρηματοδοτήθηκε από κοινού, από τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ.

Όπως μεταδίδεται, το αντίγραφο αναγέρθηκε για το άνοιγμα της Συνόδου για την «Παγκόσμια Κυβέρνηση«..
Η Σύνοδος με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χαρακτηρίζεται ως μία διεθνής οργάνωση για παγκόσμιο διάλογο, όπου επικεφαλής κυβερνήσεων, μεγάλων εταιρειών και τεχνολογίας συζητούν σε σχέση με τις δράσεις των κυβερνήσεων και τις νέες πολιτικές που σχεδιάζονται.


Εν ολίγοις αντικαθιστούν σταδιακά τις εθνικές κυβερνήσεις, μέχρι να έρθει η ώρα της έλευσης του παγκόσμιου ηγέτη της Νέας Τάξης, ο οποίος θα αντικαταστήσει με την σειρά του όλες αυτές τις… επιφανείς προσωπικότητες των παγκοσμιοποιητών που συνθέτουν αυτή την παγκόσμια κυβέρνηση.
Βέβαια τώρα η Παλαιά Τάξη, μετά και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, επιχειρεί ανατροπή όλων αυτών των σχεδίων.
Η πρώτη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε το 2013 από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν κι Μουν και άλλους ηγέτες του πλανήτη.
Στην φετινή αυτό που υπογραμμίζεται σύμφωνα με το Euronews είναι:
«Η Σύνοδος για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση διεξάγεται σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο διάλογος και οι προτάσεις την καθιστούν μια παγκόσμια πλατφόρμα, στην οποία ενώνονται οι προσπάθειες για τη διαχείριση των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο».
Μεταξύ άλλων υπερτονίστηκε η υποτιθέμενη κλιματική κρίση και οι αναταραχές σε όλον τον πλανήτη, προκειμένου να υπάρξει παγκόσμια «λύση»:


Ο Ραβίνος, Pinchas Winston, βλέπει ένα βαθύτερο νόημα στην φετινή μάζωξη της Νέας Τάξης και την αψίδα της Παλμύρας, την οποία συνδέει με την Ρώμη.
«Αυτή η ρωμαϊκή αψίδα στο Ντουμπάι συνδέει συμβολικά τον Ισμαήλ, τους Άραβες και την Ιδουμαία, η οποία ενσαρκώθηκε από την Ρώμη», αναφέρει.
Οι κάτοικοί της, οι Εδωμίτες ή Ιδουμαίοι, ήταν αρχαίος σημιτικός λαός, νότιοι γείτονες των Μωαβιτών.  Ήταν απόγονοι του Ησαύ ή Εδώμ. Αρνήθηκαν, όπως αναφέρεται, το πέρασμα των… Ισραηλιτών από τις περιοχές τους κατά την εποχή της εποίκησης - κατάκτησης, της υπό τον Γιαχβέ, όπως υποστήριζαν, «Υποσχεμένης Γης», στην Χαναάν.
Η αυθεντική αψίδα στην Παλμύρα κτίστηκε από τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Septimius Severus και στεκόταν μπροστά από τον παλιό ναού του θεού Βελ, ο οποίος σύμφωνα με το Breaking Israel News, αναφέρεται στην Βίβλο ως Βάαλ, ο τραγόμορφος «αρχαίος θεός».
Όπως και οι Ρωμαίοι έτσι και οι Άραβες προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο με επιτυχία», σημείωσε ο Ραβίνος Winston.
«Παρόλο που οι Άραβες είναι εναντίον του Ισραήλ, στην ουσία συνεχίζουν την αποστολή της Ιδουμαίας για κατάκτηση του πλανήτη. Αυτή η σύνδεση μεταξύ Ντουμπάι και Ρώμης δείχνει πως η Ιδουμαία δεν τελείωσε ποτέ. Φόρεσε απλά διαφορετική μάσκα», πρόσθεσε.
Στο ισραηλινό δημοσίευμα γίνεται λόγος για μία περιβόητη συμφωνία μεταξύ του Ισμαήλ και του Ησαύ της Ιδουμαίας (που τώρα συνδέεται με την Ρώμη), η οποία θα εμφανιστεί στις έσχατες μέρες.
Απόδειξη, τονίζει το δημοσίευμα είναι η πνευματική και πολιτική σύνδεση Ρώμης-Μουσουλμανικού κόσμου (Πανθρησκεία, πολιτικοοικονομική συμμαχία), ενώ δίνεται έμφαση στην συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον ηγέτη των Παλαιστίνιων, Μαχμούτ Αμπάς, αλλά και τον Πρόεδρο του Ιράν.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.