Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή 19/2/2017: Η Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ. Σχόλια για την "αντισυγκέντρωση"! Και μια ακόμη ευχάριστη σημερινή είδηση!

 

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 19/2/2017.
Μετά τις προηγηθείσες συγκεντρώσεις (Φεβρουάριος 2017), σε Αθήνα και Ουρανούπολη (δείτε εδώ), σήμερα ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης.

2.000 Ελληνορθόδοξοι, παρά την ασταμάτητη βροχή, παρέμειναν για 2 περίπου ώρες στον χώρο της συγκέντρωσης (Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αγωνιστική πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Δείτε το βίντεο από την πορεία:

 Φυσικά ο Ιερός Λόχος 2012, έδωσε μία ακόμη φορά το παρόν, σηκώνοντας την σημαία: "Ορθοδοξία Ή Θάνατος"!


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
Πηγή
Σχόλιο:
Αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν, που δίνουν το μήνυμα ελπίδας ότι υπάρχουν ακόμη αληθινοί Έλληνες και Ορθόδοξοι, που δεν υποκύπτουν ούτε σε εκβιασμούς ούτε σε απειλές,

Ένα δεύτερο βίντεο που μόλις είδαμε:

 Όπως βλέπετε στο 2ο βίντεο, μια δράκα αναρχικοί - τα πιο χρήσιμα τσιράκια της Νέας Τάξης-  στήθηκαν σε μια γωνιά, αρκετά μακρυά φυσικά από την πορεία, παριστάνοντας ότι τάχα κάνουν αντισυγκέντρωση!
Μάταια από το πρωί καλούσαν κόσμο στο γνωστό αναρχικό site (που στεγάζεται στο Πολυτεχνείο και πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος). Τρεις κι ο κούκος! 
Πάντως ευτυχώς, ακόμη και με την λίγη ώρα που βγήκαν στη βροχή (όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν κλειδωμένοι στην κατάληψη τους, στην οδό Ολύμπου 67), ξεπλύθηκαν!


Σας ενημερώνουμε ότι με χαρά πληροφορηθήκαμε μία ακόμη σημαντική είδηση σήμερα, μέσα από το ιστολόγιο Κατάνυξις (εδώ):

Όπως φαίνεται ο αγωνιστής πατήρ Νικόλαος Μανώλης ανακοίνωσε ότι από σήμερα ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ το μνημόσυνο του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου (λόγω των συνεχιζόμενων εκπτώσεων του σε θέματα Οικουμενισμού και λόγω της αποδοχής της ΨευδοΣυνόδου της Κρήτης).

Εύγε στον π.Νικόλαο.
Μόλις έχουμε αναλυτικά νέα, πιθανότατα αύριο ή αργά απόψε, θα σας ενημερώσουμε.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Νεότερη Ενημέρωση:
Πράγματι, αναρτήθηκε το βίντεο με την σημερινή ομιλία του π.Νικολάου Μανώλη που ξεκαθαρίζει τη θέση του:
Αν δεν έχετε χρόνο, δείτε μετά το 9:30

 http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/02/1922017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.