Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ενάντια στον Τραμπ! Θα μπορούσαν οι φιλελεύθεροι ριζοσπαστες των κολλεγίων να είναι πραγματικά τόσο ηλίθιοι, ώστε να κόψουν τα δάχτυλά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ;

ΦΡΙΚΗ!!!! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ενάντια στον Τραμπ!
Μια είδηση που είναι ψεύτικη έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία:
 "Το "“Finger-Chop Challenge”" (Πρόκληση Ακρωτηριασμού δαχτύλου) έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, με εφήβους και φοιτητές που κόβουν τα δαχτυλά τους,
σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα "άσχημα του Donald Trump" ως Προέδρου των ΗΠΑ!
 "Ο Τραμπ είναι ένας αηδιαστικός, άρρωστος, πορτοκαλί φανατικός,» δήλωσε η Maria Lambert, 19 ετών, δευτεροετής φοιτήτρια του κολεγίου στο Dartmouth. «Έκοψα όλα μου τα δάχτυλά σε ζωντανή σύνδεση στο Facebook. Άφησα μόνο το μεσαίο δάχτυλο από τη μια πλευρά, γιατί γαμ.... ο Τραμπ! Να γιατί! "
 Αυτή η νέα πρόκληση ακρωτηριασμού των δακτύλων ανοίγει σοβαρό θέμα για τους γονείς, από τη στιγμή που οι έφηβοι έχουν πέσει σε τέτοιο επίπεδο ανοησίας!
 "Ο γιος μου έχει εφαρμόσει την πρόκληση 4 φορές και κάθε φορά, κόβει κι ένα νέο δάχτυλο. Έχει αφήσει μόνο στο μικρό του δάχτυλο στο αριστερό του χέρι, "είπε ο Carl Lunger για το γιό του Mario Lunger, ετών 17.
"Ειλικρινά, όμως, είμαι περήφανος γι 'αυτόν. Παίρνει θέση ενάντια στον Τραμπ, και έχει ευαισθητοποιήσει πάρα πολλούς σχετικά με τον Τραμπ. Από ότι ξέρω τελευταία, είχε πάνω από 300 προβολές στο βίντεο του στο YouTube."!!!!"
 Παρόλο το ψέμα αυτής της είδησης το δηλητήριο πετάγεται στη νεολαία που είναι κατεξοχήν ευάλωτη σε τέτοιες διαδικτυακές προκλήσεις.
Βλέπουμε με τι φρικτές προπαγάνδες προσπαθούν να ωθήσουν ακόμα και νεαρά παιδιά σε ακρότητες, αφήνοντάς τα ακόμα κι ανάπηρα για όλη τους τη ζωή.
 Πότε όμως η Νέα Τάξη νοιάστηκε πραγματικά για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους; Άλλο ένα τρανό παράδειγμα εκμετάλλευσης αθώων παιδιών στον αγώνα των παγκοσμιοποιητών για έλεγχο και αποβλάκωση!
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.