Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης, έβγαλε στη σέντρα τον Ερντογάν!


Την εξωτερική πολιτική των απειλών που ασκεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το τελευταίο διάστημα, ελέω δημοψηφίσματος, επέκρινε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις.

Με αφορμή το τελευταίο ξέσπασμα του Τούρκου προέδρου ότι κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου είπε με νόημα: «Προσπαθείτε να πείτε ότι είστε επικεφαλής της Αλ Κάιντα ή του ISIS ; Αυτό προσπαθείτε να πείτε;”
Αυτό δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο. Χθες σε ομιλία του στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ του «όχι» στην Άγκυρα είχε δηλώσει: «Αντιπαρατεθήκαμε με τη Ρωσία και στη συνέχεια τους παρακαλέσαμε για έλεος. Αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα. Τώρα είναι σε κόντρα με την Ολλανδία για να πάρει το «ναι»».
Αναφερόμενος στην συνταγματική μεταρρύθμιση που θα κάνει τον Ερντογάν απόλυτο κυρίαρχο δεν θα φέρει σταθερότητα στη χώρα αλλά ένα αυταρχικό καθεστώς. Απομακρυνόμαστε από τον πολιτισμένο κόσμο. Η Τουρκία απομονώνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.