Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία του ιερέα στο Γέρακα



Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα Αττικής.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να βρουν τον δράστη ή τους δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν γνωστοί του, από το ευρύτερο κοινωνικό ή φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος ιερέας, ο οποίος λειτουργούσε σε ιερό ναό στην Παλαιά Πεντέλη, ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο του. Ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν και έτσι οι Αρχές θεωρούν ότι το θύμα ενδεχομένως ήξερε τον δράστη ή τους δράστες.

Το γεγονός δε που δείχνει ότι είχε άνεση με τον επισκέπτη του είναι ότι φορούσε τις πιτζάμες του, ενώ και το σκυλάκι του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, δεν ακούστηκε να γαβγίζει.

Επίσης, βρέθηκαν δύο πιάτα με γλυκό μπακλαβά, όπως γράφει η εφημερίδα «Ειδήσεις»: Το ένα είχε ένα απείραχτο κομμάτι και το δεύτερο πιάτο, ένα μισοφαγωμένο. Παράλληλα, υπήρχε κι ένα ανοιχτό κουτάκι αναψυκτικού που είχε καταναλωθεί μέχρι τη μέση και ένα τασάκι με αποτσίγαρα πάνω στο πάσο της κουζίνας του σπιτιού του ιερέα.

Την Αστυνομία στο σημείο κάλεσε ιερωμένος, φίλος του 47χρονου, ο οποίος ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του και πήγε από το σπίτι του, όπου είχε τα κλειδιά. Όταν μπήκε μέσα τον βρήκε ημίγυμνο στην κρεβατοκάμαρά του - φορούσε μόνο το πάνω μέρος της πιτζάμας του και το εσώρουχό του - και ήταν δεμένος χειροπόδαρα με κορδόνια παπουτσιών.

Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 47χρονου ιερέα ήταν πιθανόν ασφυκτικός και χρονικά προσδιορίζεται το μεσημέρι της Κυριακής. Πριν καταλήξει, όμως, είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.