Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σκωτία: Συνελήφθη επειδή διάβαζε δημόσια την Βίβλο για «κήρυγμα μίσους»! - Σημεία των καιρών

 
Ένας Χριστιανός κήρυκας του δρόμου, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για "έγκλημα μίσους", επειδή διάβασε ένα απόσπασμα από την Βίβλο
σε έναν νεαρό ομοφυλόφιλο.
Ο άντρας μοίραζε φυλλάδια στους δρόμους, όταν μια ομάδα νεαρών αντρών πέρασε από δίπλα του, στους οποίους είπε «Μην ξεχνάτε ότι ο Χριστός σας αγαπάει και πέθανε για τις αμαρτίες σας.»
Καθώς ξεκίνησε μια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, η κουβέντα έφτασε στο τι λέει ο Θεός για τους ομοφυλόφιλους, πράγμα το οποίο αργότερα οδήγησε σε ένταση.
Ο Λάρμουρ ισχυρίζεται ότι ένας νεαρός τον κυνήγησε στο δρόμο, αλλά όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία, συνέλαβε μόνο τον ιεροκήρυκα, με την κατηγορία ότι είχε απειλητική συμπεριφορά απέναντι στον νεαρό, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του δεύτερου.
«Δεν του επιτέθηκα και δεν τον έβρισα. Απλά του απάντησα σχετικά με αυτό που με ρώτησε. Δεν είναι έγκλημα να διαβάζεις από τη Βίβλο. Η αστυνομία δεν με άκουσε και πήρε αμέσως το μέρος του ομοφυλόφιλου», είπε ο Λάρμουρ.
«Νιώθω ότι προσπαθούν να δείξουν ότι προστατεύουν τις μειονότητες τόσο πολύ, που έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Εγώ θέλω να πω στους ανθρώπους τον καλό λόγο του Ευαγγελίου και θα πρέπει να είμαι ελεύθερος να το κάνω. Δεν έλεγα την γνώμη μου - διάβαζα από τη Βίβλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.