Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ:Ξεβράστηκε δεύτερο δελφίνι ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΑ – Νεκρή και μια καρέτα καρέτα ΦΩΤΟΣΜπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Πρωτομαγιάς, όσοι πέρασαν από την παραλιακή Ναυπλίου – Μύλων, λίγο πιο μετά από το Τημένιο, όταν αντίκρισαν να έχει ξεβράσει η θάλασσα ένα νεκρό δελφίνι και μία νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα.

Βρίσκονταν και τα δύο σε κοντινή απόσταση, στην ακροθαλασσιά, εμφανώς χτυπημένα. Μάλιστα στο άτυχο δελφίνι ήταν κομμένη η ουρά του.

Ένα ακόμα νεκρό δελφίνι με κομμένη την ουρά βρέθηκε εχθές στην ίδια θαλάσσια περιοχή. Το θέμα πλέον παίρνει σοβαρές διαστάσεις αφού μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφονται δύο ίδια περιστατικά, με θανατωμένα δελφίνια, τα οποία όπως όλα δείχνουν βασανίστηκαν.

Το περιστατικό με το δελφίνι που βρέθηκε την Κυριακή θεωρήθηκε αρχικά μεμονωμένο. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο και είχε κομμένη ουρά.Όμως και το σημερινό περιστατικό έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.πηγή: http://anagnostis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.