Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Βενεζουέλα (ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) όπως λέμε Κόλαση! Πέθανε από την πείνα έξω από σούπερ μάρκετ -Σκληρές εικόνες


Η κατάσταση στην Βενεζουέλα είναι τραγική. Άνθρωποι δεν έχουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν, ο Μαδούρο προχώρησε σε πραξικόπημα και οι πολίτες πεθαίνουν κυριολεκτικά από την πείνα! Ένας άντρας ξεψύχησε έκτος από σούπερ μάρκετ! Ήθελε να πάρει κάτι να φάει αλλά δεν πρόλαβε.. η πείνα τον σκότωσε!

Η σορός του έγινε θέαμα για τους πολίτες… Κανείς δεν σοκάρεται πλέον! Η πείνα και η οργή κυριαρχούν… Τα άδεια τους στομάχια δεν τους αφήνουν περιθώρια για θρήνους. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση του Μαδούρου ασχολείται με την αντιπολίτευση και διαψεύδει τα περί πραξικοπήματος στη χώρα μετά την απόφαση του φιλοκυβερνητικού Ανώτατου Δικαστηρίου να αναλάβει τα νομοθετικά καθήκοντα του Κοινοβουλίου, το οποίο ελέγχει η αντιπολίτευση.

«Είναι εσφαλμένο (να λέγεται) ότι ένα πραξικόπημα εκτυλίσσεται στη Βενεζουέλα. Αντιθέτως, οι θεσμοί της υιοθέτησαν διορθωτικά μέτρα προκειμένου να μπει ένα τέλος στην πραξικοπηματική συμπεριφορά των βουλευτών της αντιπολίτευσης» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει τις δηλώσεις καταδίκης από χώρες του εξωτερικού «χείμαρρο που εξαπέλυσαν οι κυβερνήσεις της μισαλλόδοξης και φιλοϊμπεριαλιστικής δεξιάς (…) που κατευθύνονται από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και τα κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ».

*Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ και φωτό από Reuters

 planetnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%9B%CE%91

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.