Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ - BINTEO


Η Σουηδία είναι τελειωμένη υπόθεση και μόνο με πραξικόπημα σώζεται. Απορώ τι κάνουν οι στρατιωτικοί της χώρας .Μάλλον θα κάνουν ότι και οι δικοί μας οι ξεπουλημένοι στο εθνοπροδοτικό πολιτικάντικο σύστημα.


Η Σουηδία ήταν το αριστερό παράδειγμα προς μίμηση με το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας ως ποσοστό του ΑΕΠ στην ΕΕ και γι`αυτό προσέλκυσε όλους τους λαθροκανίβαλους από τις καφροχώρες οι οποίοι ζητούσαν άσυλο στη Σουηδία λόγω των υψηλών επιδομάτων και παροχών.

Οι αριστεροί βρικόλακες που λυμαίνονται τη χώρα δεκαετίες έχουν καταστρέψει ολοσχερώς τη χώρα.

Η ΣΟυηδία και ο Καναδάς είναι οι πιο «προοδευτικές» χώρες και βαίνουν ολοταχώς στην πλήρη καταστροφή. Στο βίντεο ένας λαθρόπ@@στας στο Μάλμο της Σουηδίας αφού επιχείρησε να κάψει ένα κέντρο ασύλου λαθροπροσφύγων υπανθρώπων, επενέβησαν οι αστυνομικοί , και τις έσπασε στο ξύλο.

Λόγω της αριστερής μ@λ@κί@ς που τους δέρνει περί ισότητας και άλλα κουλά , έχουν μπει στα σώματα ασφαλείας πολλές γυναίκες που λόγω φυσικής διάπλασης δεν κάνουν για τη δουλειά και δεν μπορούν να τα βάλουν με τέτοια καθάρματα.

Επίσης δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γκλόμπς τους ή και τα όπλα τους γιατί οι αριστεροί αρουραίοι θα τις κατηγορήσουν για υπέρμετρη αστυνομική βία και θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα.

Επιπλέον πολλοί αστυνομικοί παραιτούνται εφόσον το λαθροέγκλημα έχει ξεφύγει και οι πολιτικοί αρουραίοι επιδεικνύουν «ανεκτικότητα», οπότε ψάχνουν πιο ασφαλείς δουλειές. Τα ίχνη της Σουηδίας ακολουθεί και εδώ το Ελλαδιστάν των Ελληνόφωνων Γραικύλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.