Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Θρήνος στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα επτάχρονη Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί κοντά σε καταυλισμό ΒΙΝΤΕΟ

Θρήνος στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα επτάχρονη

Η άτυχη μικρούλα διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον Επιτάφιο, όταν την παρέσυρε με το αμάξι της η 45χρονη

Τραγικό τέλος βρήκε αργά χθες το βράδυ μία επτάχρονη στα Σαγέικα της Κάτω Αχαΐας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαινε στον Επιτάφιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 45χρονη και κινείτο στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, με κατεύθυνση προς Πύργο, παρέσυρε την επτάχρονη, την στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, στην περιοχή των Σαγέικων.

Η ανήλικη αμέσως μετά διεκομίσθη στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και στην συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Συγκλονίζει ο θείος της 7χρονης στην Αχαΐα: Το αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και σκότωσε το παιδί

Καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει

Ο βουβός πόνος για τον επιτάφιο έγινε κραυγή όταν η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση -καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών Πύργου. Οι κραυγές της μητέρας της έσπασαν τη σιωπή λίγη ώρα πριν φτάσει με τα τέσσερα παιδιά της στην εκκλησία για τη περιφορά του επιταφίου .

Η πολύτεκνη μητέρα έχασε από τον έλεγχο της, το 7χρονο κορίτσι της που άρχισε να τρέχει χωρίς όμως να δει  το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν μπόρεσε να φρενάρει το αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε λίγα μέτρα αργότερα, αφού πρώτα χτύπησε το κορμάκι της άτυχης Νικολίτσας.

Ο θείος του άτυχου κοριτσιού,Νίκος, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει και να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν η 7χρονη ξέφυγε από τα χέρια της μαμάς της .

"Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.