Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ DAILY MAIL: Ο Μίνως Κυριακού κατηγορεί την πρώην σύζυγό του, Μαρί, ότι τό`σκασε παίρνοντας μαζί της…


Μια απρόοπτη εξέλιξη στο διαζύγιο του Μϊνωα Κυριακού, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, η σύζυγος του το έσκασε παίρνοντας μαζί της μια περιουσία σε κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Όταν ένας γάμος καταρρέει, ο χωρισμός της περιουσίας μπορεί να αποδειχτεί μια δύσκολη και μακρόχρονη διαδικασία. Αλλά ο μεγιστάνας της ναυτιλίας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ελλάδα, Μίνως Κυριακού, ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του, παρέκαμψε την διαδικασία, διατάζοντας τον πιλότο του ιδιωτικού τζετ του, να την οδηγήσει στο Λονδίνο, αφού πρώτα το είχε γεμίσει με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών.

Οι δικηγόροι του 74χρονου Μίνωα Κυριακού, ισχυρίζονται ότι η λαμπερή 45χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μαρί, μπορεί να έχει ήδη πουλήσει κάποια από τα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα που πήρε μαζί της.

Ο εκατομμυριούχος Μίνως Κυριακού και η πρώην σύζυγος του Μαρί, που σύμφωνα με τις καταγγελίες του οδήγησε το ιδιωτικό του τζετ στο Λονδίνο αφού πρώτα το φόρτωσε με κοσμηματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών

Ο δημοπράτες στο οίκο Christie`s διατάχτηκαν από το δικαστήριο να αποκαλύψουν όποιες δοσοληψίες είχαν να κάνουν με την Μαρί Κυριακού.

Ο Μίνως Κυριακού κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η σύζυγός του το έσκασε παίρνοντας μαζί της μια ιδιαίτερα πλούσια συλλογή από κσομήματα, ασημικά, κρύσταλα και χαλιά ιδιαίτερης αξίας.

Δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει εξαφανιστεί, αλλά πηγές του κ. Κυριακού λένε ότι η λίστα των αντικειμένων που λείπουν περιλαμβάνει δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες
 
“Αυτά τα αντικείμενα είναι χρυσά και ασημένια και διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και διαμάντια” είπε η ίδια πηγή ” ενώ λείπουν πίνακες, θρησκευτικές εικόνες και άλλα χρυσά και ασημένια αντικείμενα όπως και ρολόγια αντίκες”

Ο Μίνως Κυρικού, που είναι πρώην Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής και ιδρυτής του καναλιού Αντένα, παντρεύτηκε με την Μαρί Κυριακού το 2004. Πολλοί φίλοι του ζεύγους ισχυρίζονται ότι ο Μίνως Κυριακού ερχόταν συχνά σε δύσκολη θέση εξ αιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν. Και λέγεται επίσης ότι η πρόσφατη απόφαση να κοπεί μια ολιγόλεπτη εκπομπή της στο κανάλι την είχε κάνει να αισθανθεί προσβεβλημένη.

Πηγές ισχυρίζονται ότι το ζεύγος είχε αποφασίσει να φτάσει σε ένα συναινετικό διαζύγιο. Αλλά οι συζητήσεις είχαν αρχίσει να στραβώνουν στα θέματα του χωρισμού της περιουσίας, οπότε η ίδια αποφάσισε να πάρει μαζί της αυτά που θεωρούσε ότι εδικαιούτο

Στο Ανώτατο Διακαστήριο, έγινε γνωστό πως σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρί Κυριακού είχε θεαθεί από μέλος του προσωπικού του σπιτιού, να πακετάρει πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 ή 30 κιβώτια και να τα μεταφέρει εκτός της κατοικίας τους, πριν ο Μίνως Κυριακού υποβάλει αίτηση διαζυγίου στις 22 Φεβρουαρίου. Εκείνες τις μέρες ο Κυριακού δεν βρισκόταν στο σπίτι καθώς υποβαλλόταν σε θεραπεία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Alan Maclean QC, σύμφωνα με απαίτηση της Μαρί Κυριακού ο πιλότος του ιδιωτικού τζετ του κ. Κυριακού, πήρε την εντολή να οδηγήσει το τζετ στο Λονδίνο, στις 8 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.