Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ CIAναρχοφεμινίστριες του SOROS Pussi Riot στην Αθήνα Ως επαναστάτριες τις καλωσορίζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Οι αναρχοφεμινίστριες Pussi Riot στην Αθήνα
Οι αναρχοφεμινιστριες της Νέας Τάξης στις 24 Μαρτίου στην Αθήνα για να γνωριστούν με το κουλτουριάρικο Αθηναϊκό κοινό και να απαντήσουν στην ερώτηση “Ποιος φοβάται τις Pussy Riot;”.

Δυο από τα μέλη της κολεκτίβας η δημοσιογράφος Sasha Bogino και η ποιήτρια Masha Alyokhina θα εμφανιστούν στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσση για να επιδείξουν τις… ακτιβιστικές τους δράσεις, όπως εκείνες που στρέφονται κατά της χριστιανικής πίστης.
Ως επαναστάτριες τις καλωσορίζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών:
Eίναι η πιο διάσημη γυναικεία κολεκτίβα του κόσμου: Φεμινίστριες και ακτιβίστριες, οι Ρωσίδες Pussy Riot έχουν στήσει κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες περφόρμανς του καιρού μας. Δύο από τα μέλη τους έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συνομιλήσουν με το κοινό της Στέγης: η δημοσιογράφος Sasha Bogino και η ποιήτρια Masha Alyokhina. Η Alyokhina, από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, έχει ιδρύσει και την οργάνωση Zona Prava, για την υποστήριξη των κρατουμένων στις ρωσικές φυλακές. Το ενδιαφέρον της για την κατάσταση των φυλακισμένων στη Ρωσία πυροδοτήθηκε μετά τη δική της πολύμηνη φυλάκιση, καθώς το 2012 κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα του χουλιγκανισμού. Αιτία ήταν μια περφόρμανς των Pussy Riot μέσα στον καθεδρικό ναό της Μόσχας. Η περφόρμανς, με τίτλο PunkPrayer, κατήγγειλε την υποστήριξη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.