Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Λιβαδειά: Γεωργιανοί είχαν «ρημάξει» τα σπίτια της περιοχής

diarrixi
Μπορεί να πέρασε ενάμισι χρόνος από τότε που μια “τριπλέτα” Γεωργιανών άνοιγε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς, ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών της τοπικής Ασφαλείας δεν σταμάτησαν και τελικά οδήγησαν στην ταυτοποίηση δυο εξ αυτών ηλικίας 33 και 35 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν.

Δεν συνελήφθησαν, όμως, μια και τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται δεν ήταν αυτόφωρα, αλλά σε βάρος τους και ενός αγνώστων στοιχείων συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 35χρονου ως μέσο για τη διάπραξη των κλοπών.
Οι τρεις αλλοδαποί δρούσαν από τις 16 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου του 2015 και σε αυτό το διάστημα παραβίασαν τις κεντρικές εισόδους επτά διαμερισμάτων, σε έξι από τα οποία είχαν αρπάξει κυρίως μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 14.000 ευρώ. Η προανάκριση, πάντως, δεν έχει τελειώσει καθώς ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.