Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΦΑΓΟΥΡΙΖΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ…ΠΟΛΕΜΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται οι ελληνοτουρκικές διαφορές εισήρθαν για τα καλά στην προεκλογική περίοδο στην Τουρκία για το δημοψήφισμα της συνταγματικής μεταρρύθμισης, με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης στο Αιγαίο και γενικότερα στην περιοχή μας.



Νέα επίθεση στην τουρκική κυβέρνηση κάνει η τουρκική αντιπολίτευση δια του αρθρογράφου της εφημερίδας Sözcü, Rahmi Turan, κατηγορώντας την ότι δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα για να διώξει τους Έλληνες που έχουν καταλάβει «παράνομα» τα 18 τουρκικά νησιά και νησίδες.

Χαρακτηριστική είναι η φράση : «Yunan kaşınıyor», δηλαδή οι «Έλληνες ξύνονται» για να… φάνε τις φάπες τους από την Τουρκία και συνεχώς προκαλούν την τουρκική πλευρά με τις ενέργειες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Κομμένου.

Οι Έλληνες έχουν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, εγκαταστήσει παράνομα στρατιωτικά αγήματα σε 18 τουρκικά νησιά με ολμοβόλα και άλλα οπλικά σύστηνα, ενώ έχουν αναρτήσει την ελληνική σημαία σε εμφανή μέρη.
Τέλος η τουρκική εφημερίας αναφέρει ότι σύμφωνα με το άρθρο 302 του τουρκικού ποινικού κώδικα, είναι… προδοσία η αδιαφορία για την κατάσταση αυτή και τονίζεται πως από την μια η τουρκική κυβέρνηση ζητά να ψηφήσουν ναι στο δημοψήφισμα αλλά από την άλλη αφήνει την προδοσία αυτή ατιμώρητη.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.