Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μουσουλμάνος: «Θέλω μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα»

Μουσουλμάνος:  «Θέλω μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα»

«Και θάνατο με το σπαθί στο χέρι»

Ο Πάτρικ Καμπέλε (Patrick Kabele), εξισλαμισμένος έγχρωμος Βρετανός αφρικανικής καταγωγής, που προσπάθησε να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σε ημερολόγιο που κρατούσε έγραφε ότι ήθελε να αγοράσει μια εννιάχρονη παρθένα σκλάβα και
να πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ.
 Στο ίδιο ημερολόγιο, που το κρατούσε στο κινητό του τηλέφωνο, ο Πάτρικ Καμπέλε, από το Γουίλσντεν στο βόρειο Λονδίνο, έγραφε ότι ήθελε να πεθάνει νέος.
Οι ένορκοι κατά τη διάρκεια της δίκης του (κατηγορείται για τρομοκρατία) άκουσαν ότι ο 32χρονος συνελήφθη λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Πήγασος (Pegasus Airlines) από το Γκάτγουικ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη στις 20 Αυγούστου 2016. Πάνω του είχε και 3.000 λίρες μετρητά.
Οι βρετανικές Αρχές όταν άνοιξαν το κινητό του τηλέφωνο βρήκαν στο ημερολόγιό του να καταγράφει τις πιο «βαθιές» επιθυμίες του.
«Θέλω να αγοράσω και να παντρευτώ μια εννιάχρονη παρθένα, όσο πιο νέα τόσο το καλύτερο. Αλλά εάν είχα λεφτά θα αγόραζα τέσσερις γυναίκες».
Επίσης φανταζόταν τον εαυτό του ως τζιχαντιστή… σαμουράι. Οι τζιχαντιστές με τους σαμουράι δεν έχουν κάποια σχέση, αλλά στο μυαλό του Καμπέλε είχαν γίνει ένα.
«Θέλω να πεθάνω νέος και δυνατός. Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν σαμουράι, λοιπόν ας κάνουμε αυτή τη μ@λακία εδώ και τώρα».
Ο Καμπέλε γεννήθηκε στην Ουγκάντα και αργότερα έγινε Βρετανός υπήκοος, αλλά όπως είπε στην Αστυνομία μετά τη σύλληψή του δεν ένιωθε ότι όφειλε κάποια πίστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Στο κινητό τηλέφωνο ξεκίνησε να κρατά ημερολόγιο με τις σκέψεις του από τον Νοέμβριο του 2015.
Εκεί έγραφε ότι το μυαλό του συνεχώς είναι στο πώς θα μεταναστεύσει στα εδάφη που κατέχει το Ισλαμικό Κράτος.
«Η νέα μου και μοναδική προσευχή μέχρι να πεθάνω, αμήν, είναι να μεταναστεύσω στα εδάφη του Ισλάμ, να πολεμήσω για τον ιερό πόλεμο [τζιχάντ] με το σπαθί ενάντια στους εχθρούς του Ισλάμ και να πεθάνω πάνω στη μάχη, όχι να έχω μια μακρά ζωή, θέλω να πεθάνω νέος και δυνατός».

 tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.