Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατό του... ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ VIDEOS


18 Φεβρουαρίου 2016...

- Μία ημέρα που βυθίστηκε στο πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο
- Η φωνή του Παντελή Παντελίδη σιωπά

– Ο αγαπημένος τραγουδιστής χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης. «Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης» είναι ο κεντρικός τίτλος που φιλοξενείται στα περισσότερα Mέσα. Και μετά σιωπή. Η τραγική είδηση «παγώνει» το πανελλήνιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

17 Φεβρουαρίου

Η τελευταία πρόβα πριν από την τζενεράλε έχει μόλις ολοκληρωθεί. Την Παρασκευή (19/02/2016) ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Ο ίδιος ανυπομονούσε για τη συνεργασία και το έδειχνε καθημερινά τόσο σε συζητήσεις με φίλους, όσο και με αναρτήσεις του στα social media.

Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο στο Ελληνικό ο Παντελής Παντελίδης έγραψε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του: «Κι εγώ σ’αγαπώ» το οποίο λέει: «Πως λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει πως λες σ’ αγαπώ τοίχος πλησιάζει πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ...»

18 Φεβρουαρίου 08:20 το πρωί

Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, ο γνωστός τραγουδιστής σκοτώνεται σε τροχαίο. Στα 33 του χρόνια, ο αυτοδημιούργητος και γεμάτος όνειρα τραγουδιστής «σβήνει» σε μια στροφή κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.


Η Μίνα Αρναούτη μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 42 ημέρες.


Από το μοιραίο τροχαίο τραυματίζεται και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου.


Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν για ώρα

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα το οποίο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή. Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών.


Μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας η μία από τις δύο γυναίκες, που είχε τις αισθήσεις της, τους ενημέρωσε ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Δείτε το βίντεο από το σημείο της τραγωδίας:

 Λίγη ώρα αργότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας, οι οποίες συγκλονίζουν.



Στο σημείο του δυστυχήματος εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή. Μέσα σε αυτά ήταν και ένα μπρελόκ με τα αρχικά του «ΠΑΝ-ΠΑΝΤ». Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία το μπρελόκ με το όνομα του ξεχώριζε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.



Από το πρωί, όταν και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη εκατοντάδες πολίτες, ανάμεσά τους φυσικά και οι θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή συρρέουν έξω από πατρικό του στη Νέα Ιωνία, για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα γράμμα...

Στο Facebook και το twitter οι αναρτήσεις και τα μηνύματα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ ήδη το hashtag #pantelidis βρίσκεται στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter. Συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν ήδη χιλιάδες χρήστες των social media.

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο που βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Τόσο γείτονες, όσο και φίλοι του τραγουδιστή δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ένα τόσο καλό παιδί, όπως λένε.

«Αφού είσαι φίλος του πατέρα μου, είσαι και δικό μου φίλος». Αυτά ήταν λόγια που είχε πει ο Παντελής Παντελίδης σε ένα φίλο του πατέρα του στην τελευταία συνάντηση που είχαν μεταξύ τους.

20 Φεβρουαρίου 2016

Κηδεία Παντελίδη: Το τελευταίο χειροκρότημα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, αποχαιρετούν τον Παντελή Παντελίδη. Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία, το φέρετρο του άτυχου τραγουδιστή οδηγείται στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Το φέρετρο συνοδεύουν συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό, κόσμος κατά τη διάρκεια της διαδρομής, πεταέι λουλούδια στη νεκροφόρα ενώ ακολουθούν μουσικοί οι οποίοι παίζουν επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη.


Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής, η οποία έπαιζε το τραγούδι του άτυχου καλλιτέχνη «Είχα κάποτε μια αγάπη» και με χειροκροτήματα από δεκάδες φίλους και θαυμαστές που είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, έφτασε το πρωί του Σαββάτου (20/2) η σορός του Παντελή Παντελίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να αποτίσει φόρο τιμής στο δημοφιλή τραγουδιστή, η σορός του οποίου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

12 Φεβρουαρίου 2017

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, όπου στις 12 Φεβρουαρίου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη.

Φίλοι, συγγενείς και πολλοί θαυμαστές του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη βρέθηκαν στη Νέα Ιωνία για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.


Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

Οι συνάδελφοί του στο Πολεμικό Ναυτικό κρατούσαν το πηλίκιο του Παντελή ενώ τύλιξαν το δίσκο με την ελληνική σημαία.

Μετά το πέρας της τελετής, όταν βγήκε η ελληνική σημαία και το πηλίκιο από την εκκλησία, το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, με δάκρυα τα μάτια ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ;

21 Ιανουαρίου 2017

Βρέθηκε DNA της Φρόσως και του Παντελή στο τιμόνι του οδηγού

Έντεκα μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, οι εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων που φέρεται να έχουν στα χέρια της η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή φέρνουν τα πάνω - κάτω. Τα στοιχεία – «φωτιά» που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση του Παντελίδη παρουσίασε η κυριακάτικη εφημερίδα Real News.

Τα νέα αυτά στοιχεία για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016 παρέδωσε στον εισαγγελέα ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα γίνεται λόγος για ύπαρξη «γενετικών στοιχείων και άλλου ατόμου» στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης, αναφέρεται ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως στο τιμόνι υπήρχε και γυναικείο DNA. Υπενθυμίζεται ότι στο τζιπ επέβαιναν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, η οποία την ώρα του δυστυχήματος κάθονταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου. Και οι δύο κοπέλες κατέθεσαν στις Αρχές ότι οδηγός ήταν ο γνωστός τραγουδιστής.

Όμως η πραγματογνωμοσύνη του γενετιστή της οικογένειας κ. Φιτσιάλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσθέτει νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων το ένα εκ των οποίων είναι ο Παντελίδης με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το σημείο χρήζει περαιτέρω μελέτης».

Σύμφωνα με τη Real η αποκαλυπτική έκθεση κατατέθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Παντελίδη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αποτελεί ήδη τμήμα της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Μυστήριο με τις κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη

Παράλληλα, ένα άλλο στοιχείο που έχει στα χέρια της η οικογένεια, φαίνεται να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ο ειδικός ιατροδικαστής κ. Κωνσταντίνος Ανδρέου διαπιστώνει κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη οι οποίες, όπως ο ίδιος επισημαίνει δεν προέρχονται από την ανατροπή του οχήματος. Μάλιστα, ο κ. Ανδρέου φέρεται να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης.

7 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν υπάρχει πόρισμα που να αναφέρει οδηγό τον Παντελή»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα πόρισμα που να δείχνει ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης», ενώ είπε ότι η οικογένεια του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν ενδιαφέρεται για τις αποζημιώσεις αλλά για τις συνθήκες κάτω από της οποίες χάθηκε ο άνθρωπός τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης

 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο αδερφός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του

Ο αδερφός του άτυχου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος σπάει τη σιωπή του και μιλά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για όλα όσα βιώνει η οικογένεια, αλλά και για τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να χυθεί «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη αδερφός του τραγουδιστή μιλάει για τα παιδικά χρόνια του Παντελή, για τη μητέρα τους και ανακοινώνει τη δημιουργία του «Ιδρύματος Παντελής Παντελίδης».

 Για τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου με τις οποίες η οικογένεια του έχει εμπλακεί σε έναν σκληρό δικαστικό πόλεμο, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ξεκαθάρισε πως «το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Ευελπιστώ να φτάσουμε εκεί. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα κορυφαίων επιστημόνων, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού. Πιστεύω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει όπως ξέρει την δουλειά της».

«Ο Παντελής δεν γυρνάει. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του και να είναι ήρεμος. Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά που είναι σαν να μας λέει “ψάξτε καλύτερα”. Aν τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα δεν θα ασχολούμασταν με αυτό το κομμάτι. Πλέον επειδή οι αρχικές υποψίες έγιναν ντοκουμέντα θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για την ψυχή του Παντελή (...) Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει. Κανείς από την οικογένεια δεν έχει ασχοληθεί ούτε με τα κορίτσια ούτε με οτιδήποτε. Εγώ θέλω να βγει η αλήθεια και μόνο!», είπε μεταξύ άλλων.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα όλοι περιμένουν να έρθει στο φως η αλήθεια.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.