Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Σκότωσε τον φονιά της γυναίκας του... σαν τον Ράσελ Κρόου στο Μονομάχο

 skotwse-ton-fonia-tis-gunaikas-tou-san-ton-rasel-kroou-sto-monomaxo

Ένας 34χρονος πήρε εκδίκηση με στυλ... ρωμαϊκό για τον άδικο χαμό της γυναίκας του. Σκότωσε τον υπεύθυνο για τον θανατο της και μετά άφησε το πιστόλι στον τάφο της

  Ένας 34χρονος από την πόλη Βάστο της επαρχίας του Αμπρούτσο, στην Ιταλία, πήρε εκδίκηση για τον άδικο χαμό της γυναίκας του σε μια βεντέτα με στυλ... ρωμαϊκό που απασχολεί από χθες έντονα τα ΜΜΕ της γείτονος χώρας.
Ο Φάμπιο Ντιλέλο πυροβόλησε εννιά φόρες με περίστροφο 9χλσ. και σκότωσε τον 22χρονο Ιταλο Ντελίσα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του και σκοτώσει την σύζυγο του Ντιλέλο, Ρομπέρτα Σμαρτζάσι.
Ο δράστης αφού πρώτα εντόπισε τον Ντελίσα να πίνει τον καφέ του έξω από μια καφετέρια στο Βαστο, τον πλησίασε και από απόσταση αναπνοής τον πυροβόλησε εννιά φορές και τον άφησε να κείτεται νεκρός στη μέση του πεζοδρομίου.
Κατόπιν, ο Ντιλέλο κατευθύνθηκε προς το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένη η σύζυγος του και άφησε με νόημα το περίστροφο πάνω από τον τάφο της, θέλοντας προφανώς να της πει πως με τον τρόπο αυτό πήρε εκδίκηση.
Μάλιστα, στο προφίλ του στο Facebook ο δράστης, πριν προβεί στη δολοφονία, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του ηθοποιού Ράσελ Κρόου, ντυμένου στο ρόλο του Μάξιμους Ντέσιμους Μερίντιους, του γνωστού “Μονομάχου” από την ομώνυμη ταινία του 2000.
Στην ταινία αυτή, ο χαρακτήρας του Κρόου παίρνει εκδίκηση στο τέλος για τον άδικο χαμό της οικογένειας του.
Η 33χρονη πέθανε πέρσι το καλοκαίρι όταν ο Ντελίσα την παρέσυρε με το Fiat Punto που οδηγούσε έχοντας πρώτα παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

Ο 22χρονος Ιταλο Ντελίσα
Ο 22χρονος Ιταλο Ντελίσα
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, συντετριμμένος από το γεγονός πως ο υπαίτιος της δολοφονίας της ουδέποτε μπήκε καν στη διαδικασία να ζητήσει ένα συμβολικό έστω συγγνώμη για την πράξη του, πήρε την απόφαση να πάρει το νόμο στα χέρια του.
Σε αυτό συνετέλεσε ασφαλώς και το ότι, κατά δήλωση του δικηγόρου του, η υπόθεση θα έπαιρνε χρόνια ολόκληρα μέχρι να εκδικαστεί.
“Φοβόταν πολύ το αργό σύστημα δικαιοσύνης, ότι ο υπεύθυνος για τον φόνο της γυναίκας του δεν θα λογοδοτούσε σύντομα στη δικαιοσύνη”, είπε εις εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του, Τζοβάνι Τσερέλα.
“Τον τελευταίο καιρό ο πελάτης μου βρισκόταν όντως σε πολύ εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση”, πρόσθεσε ο Τσερέλα, καταλήγοντας πως “δεν τον είχα, ωστόσο, ικανό να προβεί σε μια τέτοια πράξη”.
Μετά την δολοφονία του Ντελίσα, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία δίχως να προβάλλει αντίσταση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.