Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τουρκία και Αλβανία αναθεωρούν την Συνθήκη της Λωζάνης και «ακρωτηριάζουν» την χώρα – Ενεργοποιήθηκαν πυρήνες του UÇÇ εντός Ελλάδας; Videos

akar

Σε εφαρμογή έχει τεθεί το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και η Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης στην πράξη. Εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες για κοινό σχέδιο Αλβανίας-Τουρκίας ώστε το μέτωπο να είναι

διπλό και ταυτόχρονο.

Η συνέπεια και η μεθοδικότητα του Ρ.Τ.Ερντογάν στις κινήσεις του είναι δεδομένη. Στο εσωτερικό ο αλβανικός κίνδυνος είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός, στο εξωτερικό Τουρκία και τρόικα μας ‘’πυροβολούν κατά ριπάς‘’, ενώ ‘’οι φίλοι μας‘‘ είτε δεν  υπάρχουν…είτε είναι ‘’χολωμένοι‘’΄από την στάση  της ελληνικής  κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται σαφέστατα για την τέλεια πορεία προς την αυτοκαταστροφή.  

“Οπως αναφέραμε και χτες, σε εφαρμογή έχει θέσει η Αλβανία την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί το Αλβανικό κόμμα της Ελλάδας το οποίο θα συσπειρώσει γύρω του και άλλες «μειονότητες» φυσικά με καθοδήγηση της Άγκυρας.

Οι προκλήσεις θα κλιμακωθούν από δω και πέρα δεδομένης της ελληνικής αδυναμίας και παθητικότητας…

Ταυτόχρονα οι δηλώσεις και αποκαλύψεις Αλβανών για τους 12.000 στρατιώτες Αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό έχει ένα και μοναδικό στόχο:

Να δείξουν ότι ο εχθρός  είναι και εντός της χώρας συνεπικουρούμενος από πυρήνες τζιχαντιστών και όχι μόνο.

Έχουν στρατολογηθεί από τον UÇÇ;

Οι ηγήτορες του UÇÇ ασχολούνται αποκλειστικά με σχέδια δράσης, κυρίως, εντός της Ελλάδος και αυτό φαίνεται από τα διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι Aλβανοί έχουν στην Ελλάδα θύλακες ή κρύπτες με οπλισμό ώστε να διανεμηθεί σε ορισμένους αλβανούς «όταν έρθει η ώρα».

Το δίκτυό τους στο εσωτερικό της χώρας μας είναι επικίνδυνο. Πρόφαση για την δράση του UÇÇ εντός της Ελλάδος αποτελεί η λεγόμενη Τσαμουριά, αλλά απώτερος σκοπός των διεθνιστών, εκμεταλλευόμενη τους αλβανούς, είναι η ανυπαρξία της Ελλάδος.

Το θέμα της Τσαμουριάς προπαγανδίζεται στο εξωτερικό από τους αλβανούς και μάλιστα συγκεντρώνουν χρήματα μέσω εισφορών ώστε να ενισχυθεί ο αγώνας τους

 Για να στηρίξουν τις απόψεις τους χρησιμοποιούν ακόμη και έγγραφα της εποχής εκείνης κομμουνιστών, του ΕΑΜ, σύμφωνα με τα οποία οι κομμουνιστές κατά την διάρκεια του εμφυλίου είχαν αποδεχθεί την επιστροφή των Τσάμηδων στην Ελλάδα.

Τουρκικά ΜΜΕ επαναφέρουν τις δηλώσεις για τα σύνορα της καρδιάς του Ρ.Τ.Ερντογάν και την αναθεώρηση της Συνθήκης που επιθυμεί για Δυτική Θράκη και όχι μόνο.

Η τηλεοπτική και δημοσιογραφική προπαγάνδα κατά της Ελλάδος που πραγματοποιείται στην Τουρκία ‘εντείνεται‘, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην Αθήνα για τις προθέσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Ο τουρκικός τύπος με αφορμή το γεγονός της αρνήσεως της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών από τον Άρειο πάγο , τους οποίους εμπλέκει σαφώς με το κίνημα  (Feto), έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ‘’λάσπης‘‘ κατά της  χώρας μας .

Μάλιστα τονίζει ότι ‘’σύμφωνα με ‘πληροφορίες και πηγές από το τουρκικό υπουργείο δικαιοσύνης,  η Ελλάδα έχει αρνηθεί τα αιτήματα έκδοσης  50 ‘‘τρομοκρατών‘‘ (κατά τους Τούρκους)  τα  τελευταία 10 χρόνια, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι συνδεδεμένοι με αριστερές τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία‘‘ .

 

Ο αρχηγός του τουρκικού  γενικού επιτελείου στρατηγός Hulusi Akar, συνοδευόμενος από τους διοικητές, της ναυτικής διοίκησης του Aksaz,  και του τουρκικού πολεμικού ναυτικού μετέβησαν για ‘’επιθεώρηση‘’ στο νησί Ίμια .

Η λέξη «‘επιθεώρηση» από τουρκικής πλευράς εμπεριέχει το νόημα επίσκεψης σε κάτι που ανήκει στην Τουρκία , προβάλλοντας ισχυρά τον ισχυρισμό της Άγκυρας ότι τα νησιά αυτά της ανήκουν.

Το τουρκικό γενικό επιτελείο ανέφερε ότι «η επίσκεψη στα Ίμια επιπλέον αφορά δικαιώματα και συμφέροντα της χώρας μας σε στεριά, θάλασσα και αέρα, μαζί με την  επιμονή και την αποφασιστικότητα μας θα τα προασπίσουμε , κάτι που θα αυξήσει και άλλο τις  προσπάθειές μας στο μέλλον» .

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, Αντιπλοίαρχου Μπελετσιώτη:

“Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρακολουθούν συνεχώς τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων. Από τον χρόνο εξόδου από το λιμάνι της Αλικαρνασσού μέχρι την είσοδο στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή του συγκροτήματος των νήσων των Ιμίων. Αμέσως έγιναν οι προβλεπόμενες ενέργειες ειδοποίησης των σκαφών για να εξέλθουν των χωρικών υδάτων όπως και έγινε. Θέλω να επισημάνω πως δεν υπήρξε περίπλους του συγκροτήματος των νησιών και ούτε διαπιστώθηκε πτήση ελικοπτέρου όσο βρίσκονταν στην περιοχή των Ιμίων.”

Το ΓΕΕΘΑ για την τουρκική πρόκληση στα Ίμια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, μετά την τουρκική πρόκληση που σημειώθηκε το μεσημέρι. «Παρέμειναν επί επτά περίπου λεπτά, παραβιάζοντας κατά την κίνησή τους τα ελληνικά χωρικά ύδατα», αναφέρει το ΓΕΕΘΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, μία πυραυλάκατος του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, και δύο λέμβοι μεταφοράς ειδικών δυνάμεων οι οποίες την συνόδευαν, προσέγγισαν περί ώρας 1100 το συγκρότημα των ν. Ιμίων, όπου και παρέμειναν επί περίπου 7 λεπτά στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, παραβιάζοντας κατά την κίνηση τους τα ελληνικά χωρικά ύδατα (ΕΧΥ).

Από ελληνικής πλευράς, στην ως άνω θαλάσσια περιοχή, υπήρχαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος καθώς και Κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία και παρακολουθούσαν συνεχώς την κίνηση των τουρκικών σκαφών.

Με την είσοδο των τουρκικών σκαφών στα ΕΧΥ αναλήφθηκαν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες ειδοποίησης απομάκρυνσης τους.

Τα τουρκικά σκάφη, ακολούθως, απομακρύνθηκαν με προορισμό το λιμάνι της Αλικαρνασσού».

‘‘Η Τουρκία έχει ζητήσει την έκδοση αυτών ‘‘ 50 τρομοκρατών‘‘  από την Ελλάδα, σύμφωνα με τις διμερείς και διεθνείς συνθήκες από το 2007, όμως, σε όλα αυτά τα αιτήματα οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνται πεισματικά‘’,  γράφει μεγάλης κυκλοφορίας σημερινή τουρκική εφημερίδα.

‘‘Η Ελλάδα έχει απορρίψει τις αιτήσεις  έκδοσης έξι μελών του  DEV-SOL ( Επαναστατική Αριστερά),  24 μελών του DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), ενός μέλους της Τουρκικής Χεζμπολάχ, ενός μέλους του  MLKP (  μαρξιστικό-λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα), ενός  μέλους του THKP-C ( Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα Μετώπου της Τουρκίας), ενός μέλους του ΡΚΚ, πέντε μελών του ΤΚΡ-ML ( Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας / μαρξιστικό λενινιστικό) και τριών ατόμων από άλλες πολιτικές ομάδες», γράφει το δημοσίευμα.

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι ότι η  Ελλάδα , σύμφωνα με τους Τούρκους δημοσιογράφους, έχει μετατραπεί  στο  αγαπημένο καταφύγιο για τους ‘‘τρομοκράτες‘‘ από το DHKP-C και το PKK.

Οι ‘‘τρομοκράτες‘‘ που προσπαθούν να ξεφύγουν από την Τουρκία έβρισκαν  καταφύγιο σε καταυλισμούς προσφύγων στο Λαύριο, κοντά στην Αθήνα υπό το πρόσχημα των αιτούντων άσυλο, από την δεκαετία του 1980.

Παρά το κλείσιμο του Λαυρίου το 2013, εν μέσω πιέσεων από την Τουρκία, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ο πρωταρχικός προορισμός για τους τρομοκράτες του  DHKP-C‘‘, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα.

Πρόσφατα, στις 20 Ιανουαρίου, δύο ‘’τρομοκράτες‘’ του DHKP-C προσπάθησαν να επιτεθούν στο  αρχηγείο της αστυνομίας και του κυβερνώντος κόμματος δικαιοσύνης και ανάπτυξης (AK P) στην Κωνσταντινούπολη με αντιαρματικά όπλα, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δύο τρομοκράτες διέφυγαν προς τα δυτικά στην  περιοχή της δυτικής Θράκης και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, με έναν από αυτούς να συλλαμβάνεται  νεκρός και ο άλλος να κρατείται από τις ελληνικές αρχές , ….οι οποίες θα τον απελάσουν στην συνέχεια, γράφει η εφημερίδα sabah.

Αυτό το ‘‘άγριο‘‘ κλίμα το οποίο θα ‘’συντηρηθεί‘’ για μεγάλο διάστημα θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην ήδη δοκιμαζόμενη Ελλάδα , η οποία ευρίσκεται στην ‘’γωνία‘’ από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ σε σχέση με την δεύτερη αξιολόγηση.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.